Geleneksel Tıraş Forumları
EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Konu Başlığı: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- (/showthread.php?tid=12735)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - ahbap - 07/07/2020

(07/07/2020, Saat: 22:46)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli katılımcılar 2 kilo 810 gram blok Balmumu geldi, hafta sonu yavaş yavaş başlıyoruz. Smile

Haydi hayırlısı diyelim o zaman, kolay gelsin komşum Smile

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 07/07/2020

(07/07/2020, Saat: 22:47)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haydi hayırlısı diyelim o zaman, kolay gelsin komşum Smile

Teşekkür ederim komşum, sırada yağlar ve esansların gelmesi var hemen ardından şişeler...

Her zamanki gibi keyifli bir etkinlik süreci yaşayacağız.

Not: Sabun ile ilgili Facebook ve buradan özel mesajlar aldım. Arkadaşlar iş yeri yoğunluğum müsaade ederse bir sabun etkinliği daha yapabiliriz ancak net tarih veremiyorum bu konuda lütfen beni affedin.

O zaman şimdilik dans...

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 09/07/2020

Merhaba arkadaşlar yağlar kargoya verildi bir kaç güne elime ulaşacaktır.

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - MetsGo - 09/07/2020

Kolaylıklar dilerim .
Boş zamanınızdan feraagat edip uğraşıyorsunuz .
Elimdeki şişe sizinki gelene kadar tükenir . Yaz kış kullanılacak bir balsam . İçinde ferahlatan bir şey bar komşum , mentol müdür?

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - sertac42 - 10/07/2020

kolaylıklar dilerken, SABUN içinde iyi haberler bekleriz

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 11/07/2020

@MetsGo komşum ne demek ben sabun olsun balsam olsun severek yapıyorum. Siz değerli komşularıma elimden geldiğince bir şeyler yapıp yollayabiliyorsam ne mutlu bana. Evet içinde Mentol ve Okaliptüs yağı mevcut. O hafif serinletme etkisini bunlar vermekte.

@sertac42 komşum çok soran var nasipse o zaman bayramdan sonrası için bir sabun etkinliği planlayabiliriz.

değerli görüşleriniz ve güveniniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim komşularım

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 13/07/2020

Arkadaşlar Bitkisel yağlarımız geldi. Balmumu 5/1'i çözüldü yavaş yavaş kıvama geliyor. hızlanmaya başladık Smile

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - GecayS - 14/07/2020

(13/07/2020, Saat: 20:30)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Bitkisel yağlarımız geldi. Balmumu 5/1'i çözüldü yavaş yavaş kıvama geliyor. hızlanmaya başladık Smile

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 14/07/2020

Arkadaşlar 15 Temmuz itibari ile etkinliği kapatıp. ödeme safhasına geçiş yapacağız, ve gelen talep kadar balsam üretimi devam edecektir.

Sevgiler...

RE: Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - 3.Perde - 16/07/2020

(13/07/2020, Saat: 20:30)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Bitkisel yağlarımız geldi. Balmumu 5/1'i çözüldü yavaş yavaş kıvama geliyor. hızlanmaya başladık Smile
Komsum dvd filmlerde olurya yapim asamalari, sahne röportajlari felan olur. Sizde yapim asamalarindan fotolar koysaniz burda, dvd tadinda guzel olurSmile