EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- (/showthread.php?tid=12735) |
Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - ahbap - 07/07/2020 (07/07/2020, Saat: 22:46)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli katılımcılar 2 kilo 810 gram blok Balmumu geldi, hafta sonu yavaş yavaş başlıyoruz. Haydi hayırlısı diyelim o zaman, kolay gelsin komşum Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 07/07/2020 (07/07/2020, Saat: 22:47)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Haydi hayırlısı diyelim o zaman, kolay gelsin komşum Teşekkür ederim komşum, sırada yağlar ve esansların gelmesi var hemen ardından şişeler... Her zamanki gibi keyifli bir etkinlik süreci yaşayacağız. Not: Sabun ile ilgili Facebook ve buradan özel mesajlar aldım. Arkadaşlar iş yeri yoğunluğum müsaade ederse bir sabun etkinliği daha yapabiliriz ancak net tarih veremiyorum bu konuda lütfen beni affedin. O zaman şimdilik dans... Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 09/07/2020 Merhaba arkadaşlar yağlar kargoya verildi bir kaç güne elime ulaşacaktır. Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - MetsGo - 09/07/2020 Kolaylıklar dilerim . Boş zamanınızdan feraagat edip uğraşıyorsunuz . Elimdeki şişe sizinki gelene kadar tükenir . Yaz kış kullanılacak bir balsam . İçinde ferahlatan bir şey bar komşum , mentol müdür? Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - sertac42 - 10/07/2020 kolaylıklar dilerken, SABUN içinde iyi haberler bekleriz Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 11/07/2020 @MetsGo komşum ne demek ben sabun olsun balsam olsun severek yapıyorum. Siz değerli komşularıma elimden geldiğince bir şeyler yapıp yollayabiliyorsam ne mutlu bana. Evet içinde Mentol ve Okaliptüs yağı mevcut. O hafif serinletme etkisini bunlar vermekte. @sertac42 komşum çok soran var nasipse o zaman bayramdan sonrası için bir sabun etkinliği planlayabiliriz. değerli görüşleriniz ve güveniniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim komşularım Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 13/07/2020 Arkadaşlar Bitkisel yağlarımız geldi. Balmumu 5/1'i çözüldü yavaş yavaş kıvama geliyor. hızlanmaya başladık Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - GecayS - 14/07/2020 (13/07/2020, Saat: 20:30)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Bitkisel yağlarımız geldi. Balmumu 5/1'i çözüldü yavaş yavaş kıvama geliyor. hızlanmaya başladık Sabırsızlıkla bekliyoruz. Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - Efrasyab - 14/07/2020 Arkadaşlar 15 Temmuz itibari ile etkinliği kapatıp. ödeme safhasına geçiş yapacağız, ve gelen talep kadar balsam üretimi devam edecektir. Sevgiler... RE: Cvp: EFRASYAB BAL BALSAM ETKİNLİĞİ- - 3.Perde - 16/07/2020 (13/07/2020, Saat: 20:30)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Bitkisel yağlarımız geldi. Balmumu 5/1'i çözüldü yavaş yavaş kıvama geliyor. hızlanmaya başladıkKomsum dvd filmlerde olurya yapim asamalari, sahne röportajlari felan olur. Sizde yapim asamalarindan fotolar koysaniz burda, dvd tadinda guzel olur |