Kullan at tıraş bıçakları - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Ekonomik Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu Başlığı: Kullan at tıraş bıçakları (/showthread.php?tid=1558) |
Kullan at tıraş bıçakları - emiriko - 09/09/2012 Gider ve sağ salim dönersem izlenimlerimi paylaşırım hocam. Gerçi Lord'dan gitmeden anılarını dinlemek isterdim burada ama sanırım pek nasip olmayacak (09/09/2012, Saat: 19:04)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: asker de aç aç denilen rezalette var Kullan at tıraş bıçakları - ihtilaf - 09/09/2012 150 gün çabuk geçer Kullan at tıraş bıçakları - emiriko - 09/09/2012 (09/09/2012, Saat: 19:11)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 150 gün çabuk geçer kısa dönem olsun istiyorum da hocam herşeyden evvel sağ salim gidip gelmek istiyorum Kullan at tıraş bıçakları - ihtilaf - 09/09/2012 yeni kanun düzenlemesiyle birlikte adam öldürenler bile 100 günde hapisten çıkıyor 150 gün nedir Kullan at tıraş bıçakları - emiriko - 09/09/2012 (09/09/2012, Saat: 19:20)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yeni kanun düzenlemesiyle birlikte adam öldürenler bile 100 günde hapisten çıkıyor 150de sorun yok hocam maksat 151. gün evde sağ salim olabilmek Kullan at tıraş bıçakları - papazerigi - 09/09/2012 bim in kullan at ve kartuşlu makinelerini personna üretiyor. Bu sebepten dolayı memnun kalmış olmanız şaşırtıcı değil. Zaten Lord'da askere gideceklere onu önermişti Saygılarımla Kullan at tıraş bıçakları - emiriko - 09/09/2012 (09/09/2012, Saat: 19:23)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bim in kullan at ve kartuşlu makinelerini personna üretiyor. Bu sebepten dolayı memnun kalmış olmanız şaşırtıcı değil. Zaten Lord'da askere gideceklere onu önermişti Bulamadım o yorumu aslında böyle bir asker konusu da fena olmazdı aletten memnun kaldım prorasonun etkisini görebilmek için yarın arko kremlerle deneyeceğim umarım yine memnun ederde orada rahat ederim Kullan at tıraş bıçakları - ohtararan - 09/09/2012 sağ salim gider, sağ salim gelirsin evelAllah Emir. hiç sıkma canını kardeşim. kısa dönem istiyorsan hayırlısıyla çıkar büyük ihtimalle zaten, geri hizmette idare edersin. genellikle yazıcı falan yapıyorlar, ya da sürekli mıntıka temizliği. uzun dönem de olursa memur gibi sabah 8 akşam 5 büyük ihtimalle. takma kafana, tevekkel Allah. (09/09/2012, Saat: 19:21)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09/09/2012, Saat: 19:20)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yeni kanun düzenlemesiyle birlikte adam öldürenler bile 100 günde hapisten çıkıyor Kullan at tıraş bıçakları - emiriko - 09/09/2012 inşallah hocam teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun (09/09/2012, Saat: 19:54)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sağ salim gider, sağ salim gelirsin evelAllah Emir. hiç sıkma canını kardeşim. kısa dönem istiyorsan hayırlısıyla çıkar büyük ihtimalle zaten, geri hizmette idare edersin. genellikle yazıcı falan yapıyorlar, ya da sürekli mıntıka temizliği. uzun dönem de olursa memur gibi sabah 8 akşam 5 büyük ihtimalle. takma kafana, tevekkel Allah. Kullan at tıraş bıçakları - emiriko - 10/09/2012 Biraz önce Arko Moist krem, Omega fırça ve Mans kullan at ile tıraş oldum. Yüz hazırlığı yapmadım sadece yüzümü ıslattım. Fırçayı suda bekletmedim sadece suyun altında 30 saniye kadar tuttum. Daha sonra kremi fırçaya sürüp yüzümde köpürttüm. Porsukları suda bekletince güzelce hemen köpürüyordu bu sefer biraz uzun sürdü köpürtmek ve kullan at tıraş bıçağını atmayıp dünkü tıraşımdan sonra tekrar kullanmak istedim. Belki askerde kullan at dahi zor bulurum diye her ihtimale karşı en kötü tıraş senaryosunu kurgulamaya çalıştım. Kullan atın ikinci tıraşı olmasına rağmen tek perdede sakalın çıkış yönüne doğru güzel tıraş etti. Üçüncü seferi denemeyeceğim ancak iki seferde dahi beni mutlu etti. Yarın elimde kalan jeller ile deneyeceğim umarım memnun eder beni. |