Favori Ürünleriniz - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Favori Ürünleriniz (/showthread.php?tid=186) |
Favori Ürünleriniz - zorba58 - 13/03/2012 Cella Cella Cella! Favori Ürünleriniz - eggman - 13/03/2012 (13/03/2012, Saat: 02:07)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cella Cella Cella! Vay vay Favori Ürünleriniz - zorba58 - 13/03/2012 (13/03/2012, Saat: 02:18)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(13/03/2012, Saat: 02:07)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cella Cella Cella! Girişimci ruhun sayesinde eggmanim Favori Ürünleriniz - burakoner0681 - 13/03/2012 alı bıyıklı ustura perma sharp jilet arko sabun omega fırca iha şap nivea sensitive balsam Favori Ürünleriniz - eggman - 15/04/2012 Sir Irisch Moss Gillette Slim Permasharp Yves Rocher AS Güzel tıraşı garantileyen formülasyonum Favori Ürünleriniz - papazerigi - 15/04/2012 kasım ayında yazdığım mesaj, futuru ilk aldığım zamanlar. evet slim hala çok iyi benim için ama birinci sırada EJ ve mühle varlar. mühle duygusal olarak biraz öne çıkıyor. o zamanlar agresif tıraş arıyordum ve haliyle P/F açısından permasharp öne çıkıyordu. halen güzel jilet benim için ancak şu aralar sharkın tahrişsiz tıraşına ve 7oclockun yağ gibi akışına hastayım o zamanlar WS favorimdi, hala seviyorum ama füme, tabac denememiştim o zamanlar. mazur görün... kremlere uzun süredir ara verdim. burayı boş bırakıyorum. ama genel olarak aloe-veralı kremler daha iyi gibi geldi bana. tıraş sonrası ise ev yapımı tendskin ve şaptan vazgeçemem sadece. futur hariç çok da bir değişim yok aslına bakarsanız. o zamanlar birçok ürünü denememiş olmamdan diğer değişimler de.. Saygılarımla (04/11/2011, Saat: 10:42)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: haydi bismillah diyelim o zaman. Favori Ürünleriniz - Delidumrul - 15/08/2013 Makine : Mühle R41 (Mühle markası dışında makinem yok) Sabun : Tabac (Henüz denenmemiş sabunlarım var) Krem : Tobs Avocado Fırça : FS fines 26mm (alternatifsiz olduğundan) Jilet : Henüz karar veremedim ama Feather olabilir. Aftershave : Chh Tobacco Birde Yazın soğuk su, kışın sıcak su Cvp: Favori Ürünleriniz - Turkuvaz1 - 27/12/2015 Bu başlık güzelmiş komşular hareketlendirelim burayı biraz, değişiklikler varsa güncelleyelim Benim favoriler şimdilik şöyle; Makine: Fatip Sabun: Tabac Krem: Hiç kullanmadım Fırça: Tgc sentetik Jilet: Feather Aftershave: Tabac balm Favori Ürünleriniz - utunc - 28/12/2015 Makine: Mühle R41 kafa ikon buldog handle. Fırça: Razorock HMW ve plissoft Sabun: Faena floral ve Proraso kırmızı. Krem: Velerio ve Nivea Jilet: feather Aftershave: hiçbirinden beklediğim bir performans alamadım. Preshave: sadece proraso kırmızı var. Kokusu ve etkisi güzel. Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Favori Ürünleriniz - onurcakmak - 28/12/2015 Makine: Merkur Futur Jilet: Personna Platinum Sabun: Phoenix Artisan Krem: St. James of London Fırça: TGN HMW Losyon: TOBS Bay Rum Balsam: Loccatine Cedre&Oranger Şap: Osma Zaza |