Ali Bıyıklı ve Sedef Ustura - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: USTURALAR (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=15) +--- Forum: Jiletli Usturalar (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=17) +--- Konu Başlığı: Ali Bıyıklı ve Sedef Ustura (/showthread.php?tid=19) |
Ali bıyıklı ve Sedef ustura - puukko - 02/03/2013 Sedef ustura kullanıyorum, bence fiyatına göre kalitesi ayarında. Pas yapması zor diye düşünüyorum, belki benim benim kullandığım 10 senelik falan, en ufak bir pas yok. Ali bıyıklı ve Sedef ustura - linguist - 08/05/2013 bir iki haftadır sedefle tıraş oluyorum. Hiç de fena değilmiş. Ağırlık tüy gibi ve istediğim kadar yatık kullanabiliyorum bazı noktalarda 5-10 derecelik açıyla bile kullanmak mümkün. 2 liralık alet nelere kadirmiş meğer Ali bıyıklı ve Sedef ustura - Linq - 08/05/2013 (08/05/2013, Saat: 19:17)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bir iki haftadır sedefle tıraş oluyorum. Hiç de fena değilmiş. Ağırlık tüy gibi ve istediğim kadar yatık kullanabiliyorum bazı noktalarda 5-10 derecelik açıyla bile kullanmak mümkün. (26/06/2012, Saat: 18:57)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: uzun sure sonra sedef usturaya feather takarak tiras oldum. celik usturalara gore yiginla dezavantaji oldugunu anladim. Sedefe de alışmak lazım demek ki Ali bıyıklı ve Sedef ustura - linguist - 09/05/2013 çelik usturayla kıyaslayınca hala düşüncelerim aynı. DE lere gelirsek elimde hiç DE kalmadı Ali bıyıklı ve Sedef ustura - sertaç - 31/07/2013 bugün yolda denk geldi hayırlıoğlu ustura aldım bakalım nasıl birşey çıkacak görücez Ali bıyıklı ve Sedef ustura - eskiuyemnt - 31/07/2013 (31/07/2013, Saat: 13:50)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bugün yolda denk geldi hayırlıoğlu ustura aldım bakalım nasıl birşey çıkacak görücez Hayırlı olsun foto da isteriz. üstadların daha önce var ama siz de çekin Ali bıyıklı ve Sedef ustura - sertaç - 31/07/2013 (31/07/2013, Saat: 15:20)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(31/07/2013, Saat: 13:50)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bugün yolda denk geldi hayırlıoğlu ustura aldım bakalım nasıl birşey çıkacak görücez elbette ustadım cuma eklıcem son aldıklarımı Ali bıyıklı ve Sedef ustura - sertaç - 31/07/2013 bu arada iyice coştum iş yerinde elimde ustura ile oynuyorum. Bugün piyasada kan gövdeyi götürecek bende ustura elde hayırlısı Ali bıyıklı ve Sedef ustura - eskiuyemnt - 31/07/2013 (31/07/2013, Saat: 15:31)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu arada iyice coştum iş yerinde elimde ustura ile oynuyorum. Bugün piyasada kan gövdeyi götürecek bende ustura elde hayırlısı Aman deyim yanlış filan anlarlar Rajon filan kesiyo zanneder millet elinizdeki ateşli silahlar kanununa muhalefet kısaca valla ben de kurtaramam sonra Ali bıyıklı ve Sedef ustura - jazzmo - 31/07/2013 geçen gün bir tanede ben satın aldım sedef ustura fakat jilet takmak çok zor,ayrıca jiletin ağzı taktıktan sonra çok açıkta kalıyor gibi.deneme yapmak için bıyık çevresini düzeltim,şuan fena şekilde jilet yanıklarım mevcut.sanırım bundan sonra elime kolay kolay almam |