Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober (/showthread.php?tid=6475) |
Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 12/10/2015 #Faenactober bütün hızıyla devam ediyor. Bu haftanın sabunu Faena Mastic, Rose & Cedarwood. Fokion'un yeni denemelerinden birisi. İlk izlenimim çok olumlu. Ferahlatıcı bir yaz sabunu olmuş. Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - onurcakmak - 12/10/2015 "Hmmm... That's a decent sort of a shave" Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - izbe - 12/10/2015 Onurcakmak hocam fatboy-silver blue ikilisi nasıl. Ben black beauty ile çok ama çok mild bulmuştum. Fatboy da da aynı mı? Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - onurcakmak - 12/10/2015 (12/10/2015, Saat: 17:13)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onurcakmak hocam fatboy-silver blue ikilisi nasıl. Ben black beauty ile çok ama çok mild bulmuştum. Fatboy da da aynı mı? Aynen @izbe hocam, biraz mild kaldı. Gerçi ayarı 7 veya 9'a çıkarırsak belki daha etkili olabilir. Bugün ilk tıraşımı oldum fatboy'la. Bence her yönüyle muhteşem bir alet. Tabi denemeler yaparak etkili kombinasyonları bulacağıma inanıyorum fakat aleti kullanmaya kıyamıyorum eBay'den near-mint olarak tuzlu bir fiyata aldım, şimdilik koleksiyon olarak saklamayı düşünüyorum. Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - izbe - 12/10/2015 (12/10/2015, Saat: 17:27)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen @izbe hocam, biraz mild kaldı. Gerçi ayarı 7 veya 9'a çıkarırsak belki daha etkili olabilir. O zaman güle güle kullanın diyelim hocam. Hayırlı olsun. Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 13/10/2015 Bu sabunu her gün daha çok seviyorum. Fokion'un en başarılı denemelerinden birisi olmuş sanırım. Faena Mastic, Rose & Cedarwood. Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 14/10/2015 Hem sabun hem de balm çok başarılı arkadaşlar. İkisini de tavsiye ederim. Sabunun incelemesi bu hafta sonu sizlerle. Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - OnLyTNT - 15/10/2015 Gece tıraşı OCtober Maggard OC başlık + Maggard MR6 Crystal bıçak Semogue 830 Tabac sabun Zaza şap Tabac losyon Tabac balm Maggard OC başlık oldukça yumuşak karakterli olmasına rağmen keskin bıçaklarla güzel iş çıkartıyor. Üç perde ve biraz düzeltme ile sinek kaydı yakaladım. Tabac sabun zaten favorim. Losyon ve balm da harika ürünler. Özellikle losyonun kokusu hiç çıkmayacakmış gibi geliyor, buram buram Tabac kokuyorum . Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 15/10/2015 Faenactober yaptığımıza memnunum. Eldeki bütün Faenalar tecrübeden geçiyor. Hepsinin de performansı güzel. Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 16/10/2015 Bugün Faena Mastic, Rose & Cedarwood ile #Faenactober'ın son tıraşını oldum. Sonuç gerçekten de her zamanki gibi güzel oldu. İncelemesini en geç Pazar günü yayınlayacağım. |