![]() |
@nick fonksiyonunun çalışmaması hk. - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Forum İletişim (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=28) +--- Konu Başlığı: @nick fonksiyonunun çalışmaması hk. (/showthread.php?tid=7692) |
Cvp: @nick fonksiyonunun çalışmaması hk. - sfenks - 10/06/2018 "Konuyu Takip Et" butonu da işlevsiz ne yazık ki. @nick fonksiyonunun çalışmaması hk. - FearOfATG - 31/08/2018 @ziyanınjileti @fearofatg @onurcakmak vs vs Bende neden olmuyor? ![]() SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Edit: 2 tanesi olmuş. Biraz önce @starex hocama yazdım çalışmadı. @ziyanınjileti hala çalışmıyor.. Cvp: @nick fonksiyonunun çalışmaması hk. - dikdik_s - 31/08/2018 Arkadaslar ben bazen @ismi yazdıktan sonra bosluk bırakmadan alt satıra gecince olmuyor, bosluk bırakmanın sanki etkisi var gibi geldi ama bilemiyorum. RE: Cvp: @nick fonksiyonunun çalışmaması hk. - FearOfATG - 31/08/2018 (31/08/2018, Saat: 21:05)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar ben bazen @ismi yazdıktan sonra bosluk bırakmadan alt satıra gecince olmuyor bazen, bosluk bırakmanın sanki etkisi var gibi geldi ama bilemiyorum.Ben henüz tam çözemedim hocam. @dikdik_s şeklinde de deneyelim bakalım. Şu an başaramadığım @ziyanınjileti var Burak hocamı etiketleyemiyorum. @ziyaninjileti denesem de farklı yazmış oluyorum. Türkçe karakterle de alakası var mı acaba? Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Cvp: @nick fonksiyonunun çalışmaması hk. - BigHillMe - 12/09/2018 ne yazıkki etiketleme fonksiyonu Türkçe karakterlerde çalışmıyor kullanıcı adlarında Türkçe karakter kullanımı mümükün değilken üyelerimizin ısrarı ile açmıştık o da bu soruna neden olmuştu her müdahale arkasından bir çok zincirleme sorun getirdiği için her temenni yerine getirilmiyor haftasonu vakit bulabilirsem bu fonksiyonu Türkçe karakterleride tanır hale getirmeye çalışacağım Cvp: @nick fonksiyonunun çalışmaması hk. - BigHillMe - 12/09/2018 (10/06/2018, Saat: 11:09)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "Konuyu Takip Et" butonu da işlevsiz ne yazık ki. @sfenks takibe aldığınız konuları Kullanıcı Kontrol Paneli > Takip Edilen Konular yolundan görebilirsiniz Cvp: @nick fonksiyonunun çalışmaması hk. - sfenks - 12/09/2018 (12/09/2018, Saat: 12:11)BigHillMe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @sfenks Farklı forumlarda anasayfa sağ üst köşesinde falan takip edilen konulara yorum yapıldığında bildirim oluyor. O beklentideydim. RE: Cvp: @nick fonksiyonunun çalışmaması hk. - FearOfATG - 12/09/2018 (12/09/2018, Saat: 18:02)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Farklı forumlarda anasayfa sağ üst köşesinde falan takip edilen konulara yorum yapıldığında bildirim oluyor. O beklentideydim.Yanlış anlamadıysam burada da var o. Abone olunca düzenli bildirim geliyor.. Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Cvp: RE: Cvp: @nick fonksiyonunun çalışmaması hk. - sfenks - 12/09/2018 (12/09/2018, Saat: 18:08)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış anlamadıysam burada da var o. Abone olunca düzenli bildirim geliyor.. E-posta bildirimi ve öm bildirimi çalışıyor. Ama ana sayfada bildirime şahit olmadım ![]() RE: Cvp: Cvp: @nick fonksiyonunun çalışmaması hk. - FearOfATG - 12/09/2018 (12/09/2018, Saat: 18:27)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: E-posta bildirimi ve öm bildirimi çalışıyor. Ama ana sayfada bildirime şahit olmadımŞu an şu mesajı attığınız için bana bildirim geldi mesela ![]() Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. |