![]() |
Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları (/showthread.php?tid=8040) |
Cvp: Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları - Serjames - 25/01/2017 (25/01/2017, Saat: 20:08)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni tıraşı beklemek Buna ek ; kargoda olan ve bugün-yarın gelicek ekipman için biraz daha sabretmek ![]() ![]() Cvp: Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları - kral arthur - 25/01/2017 (25/01/2017, Saat: 19:24)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence bitmesinden korkmayın. Yeniden aşırı popülerleşmesinden ve buna bağlı kalite düşüşünden korkun. Zira şu aralar giderek popülerleşiyor. Merhabalar üstadım Aslında sizin belirttiğiniz husus çok doğru.Evet geleneksel tıraşın yeniden yükselişe geçmesi biz geleneksel(aslında olması gereken ![]() Saygılar üstadım Cvp: Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları - mkeskus - 26/01/2017 Etraftakilerin bu ne ya hergün tıraş mı olunur demesi ve Eşinizin bunlara bu kadar para verilir mi allah akıl fikir versin demesi. Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları - DeaKeN - 26/01/2017 (26/01/2017, Saat: 11:36)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Etraftakilerin bu ne ya hergün tıraş mı olunur demesi ve Eşinizin bunlara bu kadar para verilir mi allah akıl fikir versin demesi. +1 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları - DeaKeN - 26/01/2017 (26/01/2017, Saat: 11:36)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Etraftakilerin bu ne ya hergün tıraş mı olunur demesi ve Eşinizin bunlara bu kadar para verilir mi allah akıl fikir versin demesi. +1 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları - Nani Kuş - 26/01/2017 (26/01/2017, Saat: 11:36)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Etraftakilerin bu ne ya hergün tıraş mı olunur demesi ve Eşinizin bunlara bu kadar para verilir mi allah akıl fikir versin demesi. Hahhaa çok dogru tespit ellerinize sağlık . Cvp: Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları - msakalli - 26/01/2017 (26/01/2017, Saat: 11:36)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eşinizin bunlara bu kadar para verilir mi allah akıl fikir versin demesi. Böyle durumlarda hemen eşinizin kozmetik ürünlerini (makyaj malzemeleri vs.) koz olarak kullanın ![]() ![]() Cvp: Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları - mkeskus - 27/01/2017 (26/01/2017, Saat: 12:54)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Böyle durumlarda hemen eşinizin kozmetik ürünlerini (makyaj malzemeleri vs.) koz olarak kullanın O konuda eşime mahçupum. Inanin ben ondan yaklaşık 7-8 kat daha fazla kozmetik ürün almış bulunmaktayım. Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları - rating - 27/01/2017 Eşimin her sabah yarım saat tıraş mı olunur, ben olsam biraz daha uyurdum demesi ![]() Cvp: Geleneksel Tıraşın Sevmediğimiz Yanları - kral arthur - 28/01/2017 (27/01/2017, Saat: 21:34)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eşimin her sabah yarım saat tıraş mı olunur, ben olsam biraz daha uyurdum demesi +1 |