Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 20/12/2014
Sıhhatler olsun hepimize
Günün Tıraşı - Aedan - 20/12/2014
Att m1
Perma sharp
Occitane cade sabun
Plisson sentetik
Clinique post shave soother
Günün Tıraşı - crionics - 21/12/2014
Cvp: Günün Tıraşı - asymptote - 21/12/2014
Ne güzel fırça saplarınız var yahu, nereden buluyorsunuz bunları?
Elde hazır düğüm var bir iki tane, bana domuz fırça bulalım..
Cvp: Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 21/12/2014
Nice
Makineyi ne kadar mıncıklamışın yaw Parmak izinden GBT ni okuyabiliyorum
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 21/12/2014
-Colonel Conk Almond
-Tipsoft Silvertip Finest
-Wilkinson DE
-Astra Blue
-Crystal Sap
İlk köpüğüm çok kötü oldu, bugün iki kere köpük hazırlamak zorunda kaldım. Onun dışında Astra kesinlikle Wilkinsonlardan keskin. Hoşuma gitti. Colonel Conk nemlendirme ve o luxury lather dediğimiz konuda bugün baya tatmin etti. Bugünün dersi, 1) suyu sonradan ekle 2) yeni jiletler sipariş et.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - onur98 - 21/12/2014
(21/12/2014, Saat: 20:56)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -Colonel Conk Almond
-Tipsoft Silvertip Finest
-Wilkinson DE
-Astra Blue
-Crystal Sap
İlk köpüğüm çok kötü oldu, bugün iki kere köpük hazırlamak zorunda kaldım. Onun dışında Astra kesinlikle Wilkinsonlardan keskin. Hoşuma gitti. Colonel Conk nemlendirme ve o luxury lather dediğimiz konuda bugün baya tatmin etti. Bugünün dersi, 1) suyu sonradan ekle 2) yeni jiletler sipariş et. Sıhhatler olsun, gliserinli sabun köpürtmek biraz tecrübe ister. Fırçanizi nazikçe sıkın, tahmin ettiğinizden fazla su tutuyor fırçaniz. Zamanla daha kaliteli ve kıvamlı köpükler sizi bekliyor.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 21/12/2014
Arko günü oldu istem dışı, bilinç altıma yer etmiş herhalde, elimi dolaba her attığımda Arko geldi .Yeşil Astra' yı Progress ile beraber hiç kullanmamıştım sanırım (denemeleri not almam lazımdı, şimdi anlıyorum ki ). Gayet güzel uyum sağladılar, bıçağın keskinliği ve konforu (Progress' in sayesinde tabii) son derece tatminkardı.
Hey gidi günlerr.. Bir zamanlar VHS diye bir şey vardı, değil mi?..
|