Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 23/12/2014
(23/12/2014, Saat: 17:39)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir de ilk tıraş yorumlarınızı alalım sizin
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 23/12/2014
(23/12/2014, Saat: 17:47)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir de ilk tıraş yorumlarınızı alalım sizin
Hay hay komşum, TOBS Avocado'dan başlayalım. Kokusu pek benlik değilmiş. Çok yoğun geldi. Ancak lather ve nemlendirme konusunda bence oldukça yetenekli. Elimi korkak alıştırmadan koydum kaseye, fırçayla çevirirken kendi kendine harika bir köpük oldu. Son anda su eklemem gerekiyormuş gibi hissedip bir çimdik su eklemeseydim çok daha başarılı olacaktı eminim. Edwin Jagger ise ayrı bir dünyaymış. Wilkinsondan sonra resmen aydınlandım. Astra maviyi ikinci kullanışım olmasına ragmen wtg alırken cildime jilet değmiyor ancak kıllar kayboluyordu. Barley desen ise harika. Tek eleştrim 3 parça olmasına. Crystal şapın kullanımı çok kolay, herkese şiddetle tavsiye ederim.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 23/12/2014
Wilkinson Klasik
Rimei bıçak
Tiki Bay Rum sabun
Banat Perfect
A.Bıyıklı şap
Watsons Sierran Breeze
Tiki Bay Rum balm
Asıl bıçağı, yine altına kenarları kesilmiş başka bir bıçak koyarak yükselttim. Bu haliyle Wilkinson gerçekten etkili oluyor. Denemeyen varsa mutlaka denesin, kimse Wilkinson'u küçümsemesin . Üç perdede sinek kaydı kıvamına yaklaştım. Tiki' nin de yardımıyla kesinlikle tahriş, yanma vs.. yok. Laf olsun diye bir gıdım balm filan sürdük işte. Güzel tıraştı netekim.
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 24/12/2014
ER 1924
Gem ptfe(5)
fs silvertip
Tabac
Şap
Bebak acıbadem sütü
Günün Tıraşı - theunnamed - 24/12/2014
Cvp: Günün Tıraşı - seiko - 24/12/2014
GFT Coral Skin`i hep merak etmisim. Neyin nesidir?
RE: Cvp: Günün Tıraşı - ohtararan - 24/12/2014
(24/12/2014, Saat: 08:52)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GFT Coral Skin`i hep merak etmisim. Neyin nesidir? @seiko, akın food hem tıraş öncesi, hem de tıraş sonrası kullanılabilen güzel bir balsam seçeneği. Coral gül kokusuna çok benzeyen esanslı bir modeli, birkaç çeşidi daha mevcut. Yalnız niyetine girerseniz 100 lük modeline bakın, 200 lüğü çok bereketli çıkıyor
Günün Tıraşı - DelikanliTiras - 24/12/2014
Sıhhatler ola
Modifiye Derby sabun
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 24/12/2014
- Mitchell's Wool Fat sabun
- Omega 81052 fırça
- George Butler 11/16 ustura
- Proraso AS balm
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 24/12/2014
Sıhhatler olsun @Chinaski
Rulokatın içi jilet mi dolu
|