Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 11/01/2015
@GartBnx
Hakkatten kokusu yeter
@Chinaski
Üstad bu hafta benim için çok yoğun geçecek. Dediğim gibi sabunu tekrar deniyeceğim. Daha geniş ele almaya çalışacağım ama kesin söz vermeyeyim.
RE: Günün Tıraşı - Chinaski - 11/01/2015
Ne zaman musait olursan @OnLyTNT üstat. Bir iki kelam yazsan yeter bize de fikir olur. Iyi pazarlar.
Günün Tıraşı - limon - 11/01/2015
.........
Günün Tıraşı - limon - 11/01/2015
Derby ile rahat tıraş
Günün Tıraşı - theunnamed - 12/01/2015
R41 ile kallavi bir tıraş oldu. Boynumda küçük kabarmalar var ama tahriş (en azından yanma veya acı) yok.
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 12/01/2015
-TOBS Avocado
-EJBarley
-AstraYesil
-TipsoftFinest
-CrystalSap
-OldSpice AS
Bugün marco metodu kullandım Avocado ile. 7-8 perdelik rahat köpük çıktı. Kalitesi de tek kelime ile Ha ri ka! Çok keyifli bir tıraş oldu. Ayrıca duş öncesi sadece sıcak su ile yıkayarak tıraş oldum. Valla bir fark hissetmedim 4 günlük sakalda duş sonrası tıraşa rağmen. Bir süre daha böyle tıraş olurum büyük ihtimalle.
Cvp: Günün Tıraşı - asymptote - 12/01/2015
MWF harika bir sabunmuş..
Jaguar 5/8
MWF
Finest 26mm
Tabac Aftershave
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 12/01/2015
(12/01/2015, Saat: 01:31)asymptote Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MWF harika bir sabunmuş..
Jaguar 5/8
MWF
Finest 26mm
Tabac Aftershave
asyptote üstadım MWF iyi seçim ! ama köpürtmesi zor diyorlar, varmı bir tüyonuz bize ? Ustura tıraşı fotolarında en çok gördüğüm sabunlardan biri oldu diyebilirim. Tabac'ı zaten söylememe gerek yok, ateş ediyor verdiği rahatlatma yakma sonrası harikadır. Geçen gün yazacaktım bende günün tıraşına fakat sınavım var diye yazamadım tıraşı benim. Speick + Tabac = I believe in German Technology diyorum
(12/01/2015, Saat: 01:16)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: R41 ile kallavi bir tıraş oldu. Boynumda küçük kabarmalar var ama tahriş (en azından yanma veya acı) yok.
theunnamed üstadım, bir bu Pitralon bir de CH Tobaccoyu çok merak ediyorum Almanya'dan Tabac siparişi verdim bir tanıdığıma fakat keşke bunları da söyleseydim. Fiyatlarıda bayağı ucuzmuş
(12/01/2015, Saat: 01:19)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -TOBS Avocado
-EJBarley
-AstraYesil
-TipsoftFinest
-CrystalSap
-OldSpice AS
Bugün marco metodu kullandım Avocado ile. 7-8 perdelik rahat köpük çıktı. Kalitesi de tek kelime ile Ha ri ka! Çok keyifli bir tıraş oldu. Ayrıca duş öncesi sadece sıcak su ile yıkayarak tıraş oldum. Valla bir fark hissetmedim 4 günlük sakalda duş sonrası tıraşa rağmen. Bir süre daha böyle tıraş olurum büyük ihtimalle.
Old Spice'a +1
|