Günün Tıraşı - deVille - 15/01/2015
Herkese sıhhatler olsun
Fırça Van der Hagen
Sabun fikri &iftira mandorla amara (Acıbadem)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - nihilistraki - 15/01/2015
Merkur 34c
Arko sabun
Asco kırmızı
Omega 10019
İki perde wtg, yakın ve konforlu tıraş oldum. Asco'nun performansını özlemişim.
Herkese sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı - Delidumrul - 16/01/2015
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 16/01/2015
Simpsons Citrus Burst ve Personna Platinum ile ikinci tıraşımı oldum. İkisinden de çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. Personna'nın karakteristiği oldukça hoşuma gitti ama ayarlıalrda daha iyi sonuç verecekmiş gibi hissettim.
Simpsons ise kokusu, koruyuculu ve nemlendiriciliği ile çok iyi ama ben sanırım yeterli su eklemedim zira köpük jilet üzerinde birikme yaptı ve zor temizlendi. Çok koyu bir lather hazırlamış olabilirim.
- EJ DE89 + Personna Platinum
- Simpsons Citrus Burst
- Semogue 830
- L'Occitane Cade
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 16/01/2015
- Palmolive stick sabun
- Tipsoft premium silvertip fırça
- George Butler 'Keen' ustura
- Kiehl's balm
- Tuscany EDT
Günün Tıraşı - btoprak - 16/01/2015
(16/01/2015, Saat: 10:43)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Simpsons Citrus Burst ve Personna Platinum ile ikinci tıraşımı oldum. İkisinden de çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. Personna'nın karakteristiği oldukça hoşuma gitti ama ayarlıalrda daha iyi sonuç verecekmiş gibi hissettim.
Simpsons ise kokusu, koruyuculu ve nemlendiriciliği ile çok iyi ama ben sanırım yeterli su eklemedim zira köpük jilet üzerinde birikme yaptı ve zor temizlendi. Çok koyu bir lather hazırlamış olabilirim.
- EJ DE89 + Personna Platinum
- Simpsons Citrus Burst
- Semogue 830
- L'Occitane Cade
Sıhhatler olsun komşum. Simpson doğal bir ürün olduğu için denemeyi düşünüyordum. Sizin de beğenmiş olmanız cesaretlendirdi, deneyeyim. İmpa'da fiyatı uygun.
Keyifli tıraşlar .
Sent from my iPad using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 16/01/2015
(16/01/2015, Saat: 13:56)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum. Simpson doğal bir ürün olduğu için denemeyi düşünüyordum. Sizin de beğenmiş olmanız cesaretlendirdi, deneyeyim. İmpa'da fiyatı uygun.
Keyifli tıraşlar .
Sent from my iPad using Tapatalk
Teveccühünüz komşum. Bence alın pişman olmazsınız. İMPA'daki fiyatı da çok uygun. 45 TL. TOBS'un fiyatı 50TL. İncelemesini yazmadan önce bir kaç tıraş daha olmak istiyorum. Sonra incelemesini de paylaşacağım.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 17/01/2015
Topaz jilet çok hoşuma gitti. Bugün 4. kez bu jiletle tıraş oldum ve her tıraşı 2 perdede olurum, hala keskin. Fa ise biraz hayal kırıklığı oldu. Fa, Pino Silvestre Hydro AS ile aynı kokuya sahip. Çok yakın ve tahrişsiz bir tıraştı.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 17/01/2015
(17/01/2015, Saat: 12:07)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Topaz jilet çok hoşuma gitti. Bugün 4. kez bu jiletle tıraş oldum ve her tıraşı 2 perdede olurum, hala keskin. Fa ise biraz hayal kırıklığı oldu. Fa, Pino Silvestre Hydro AS ile aynı kokuya sahip. Çok yakın ve tahrişsiz bir tıraştı. Sıhhatler olsun komşum. Güzel bir tıraş olmuş.
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 17/01/2015
(17/01/2015, Saat: 12:47)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum. Güzel bir tıraş olmuş.
Teşekkür ederim üstadım.
|