Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 29/01/2015
arkadaslar sap dediginiz yurtdisinda "alum" denen sey midir? ya da tam acilimiyla "potassium aluminium"..
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 29/01/2015
(29/01/2015, Saat: 00:11)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaslar sap dediginiz yurtdisinda "alum" denen sey midir? ya da tam acilimiyla "potassium aluminium".. Evet hocam ta kendisi
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 29/01/2015
(29/01/2015, Saat: 00:27)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet hocam ta kendisi
Ok tesekkürler
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 29/01/2015
- Proraso 'Eucalyptus&Menthol' pre-post krem
- Vulfix 'Sandalwood' tıraş kremi
- TGN 26mm f2 + dynwood sap
- H. Eicker Heartring 90 ustura
- 4711 AS
Vulfix krem denediğim diğer tüm kremlerden daha güzel köpük yapıyor. Yüzde kuruma eğilimi yok, yastıklama, kayganlık ve nemlendirme açısından çok iyi bir izlenim bıraktı ilk kullanımda. Biraz akışkan bir yapısı var, Maca Root kremden bile daha yumuşak bir kıvamda. Kokusu EJ sandal sabuna göre daha baharatlı, daha yoğun bir koku. Zancefil-tarçın karışımı bir nota hissediliyor. Kullandıkça sevilen bir koku. kalıcılığı yüksek olur gibi.
4711 in kolonyasını kullanıyordum. AS olarak koku daha yumuşak, biraz yakıcılık var ama uzun sürmüyor ve yatışmış, sakin bir cilt bırakıyor. Koku çok kalıcı değil dolayısıyla üzerine herhangi bir balm ve ya parfüm kullanılabilir. Kolonyaların atası olduğu için saygıyı hakediyor.
TGN f2 finest knot çok güzel bir knot finest tipine göre daha yumuşak ama daha kemikli esnek kıllara sahip bir knot. Sap zaten Lijun üstat yapımı kendini belli ediyor. (Fırça açıldıktan sonra knot hakkında detaylı bir iki paragraf yazmayı düşünüyorum)
Günün Tıraşı - crionics - 29/01/2015
Cvp: Günün Tıraşı - mkb1907 - 29/01/2015
(29/01/2015, Saat: 11:32)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
fırça ve bullhead müthiş doğrusu hocam sıhhatler olsun
Günün Tıraşı - crionics - 29/01/2015
(29/01/2015, Saat: 12:58)mkb1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: fırça ve bullhead müthiş doğrusu hocam sıhhatler olsun
Teşekkürler @mkb1907
Fırça, Lijun Üstad eseri.
Size de sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı - taskind - 29/01/2015
(29/01/2015, Saat: 11:13)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- Proraso 'Eucalyptus&Menthol' pre-post krem
- Vulfix 'Sandalwood' tıraş kremi
- TGN 26mm f2 + dynwood sap
- H. Eicker Heartring 90 ustura
- 4711 AS
Vulfix krem denediğim diğer tüm kremlerden daha güzel köpük yapıyor. Yüzde kuruma eğilimi yok, yastıklama, kayganlık ve nemlendirme açısından çok iyi bir izlenim bıraktı ilk kullanımda. Biraz akışkan bir yapısı var, Maca Root kremden bile daha yumuşak bir kıvamda. Kokusu EJ sandal sabuna göre daha baharatlı, daha yoğun bir koku. Zancefil-tarçın karışımı bir nota hissediliyor. Kullandıkça sevilen bir koku. kalıcılığı yüksek olur gibi.
4711 in kolonyasını kullanıyordum. AS olarak koku daha yumuşak, biraz yakıcılık var ama uzun sürmüyor ve yatışmış, sakin bir cilt bırakıyor. Koku çok kalıcı değil dolayısıyla üzerine herhangi bir balm ve ya parfüm kullanılabilir. Kolonyaların atası olduğu için saygıyı hakediyor.
TGN f2 finest knot çok güzel bir knot finest tipine göre daha yumuşak ama daha kemikli esnek kıllara sahip bir knot. Sap zaten Lijun üstat yapımı kendini belli ediyor. (Fırça açıldıktan sonra knot hakkında detaylı bir iki paragraf yazmayı düşünüyorum)
her ne kadar sandalwood kokusunu ve kremleri sevmesemde güzel köpük demişsin ya hiç dayanamam o işe hemen ayrıntılı okudum. Bilgilendirme için teşekkürler komşum. Lijun üstadın fırçalarından edinmek şart oldu banada galiba çok güzel görünüyorlar
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 29/01/2015
(29/01/2015, Saat: 13:15)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: her ne kadar sandalwood kokusunu ve kremleri sevmesemde güzel köpük demişsin ya hiç dayanamam o işe hemen ayrıntılı okudum. Bilgilendirme için teşekkürler komşum. Lijun üstadın fırçalarından edinmek şart oldu banada galiba çok güzel görünüyorlar
Teşekkürler üstat sağolun. Kremlerde genelde performans düşük geliyor bana ama bu ürün daha performanslı bir ürün. Koku konusunda ise kör atış yapılmamalı
Cvp: Günün Tıraşı - error... - 29/01/2015
(29/01/2015, Saat: 10:26)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mongoose .
Feather Pro Jilet
Cade Tıraş Kremi
eskiuye3315 Custom Chubby Manchurian Fırça.
abi sıhatler olsun
fırça on numara custom derken sapı sen mi yaptın knotumu değiştirdin
knot özel bişeye benziyor zaten
|