Cvp: En Son Ne Aldınız ? - OnLyTNT - 20/07/2015
Usturalar, fırçalar; şenlenmiş ortalık . Güle güle kullanın hepiniz.
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - adamentium - 20/07/2015
(20/07/2015, Saat: 11:55)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Usturalar, fırçalar; şenlenmiş ortalık . Güle güle kullanın hepiniz. Sağolasın hocam, akşam bir tecrübe edelim bakalım
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 20/07/2015
Az önce postacı amca getirdi. Shavemac'ten sipariş ettiğim Badger Whiskerer sonunda elime ulaştı
RE: Cvp: En Son Ne Aldınız ? - adamentium - 20/07/2015
(20/07/2015, Saat: 14:47)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az önce postacı amca getirdi. Shavemac'ten sipariş ettiğim Badger Whiskerer sonunda elime ulaştı
Hayırlı olsun komşum,
Benim de posta bugün hızlı ikinci parti geldi ufaktan
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Hellhound - 20/07/2015
cihankeskin, şahane duruyor. Eminim performansı da tatmin edici olacaktir. Çok güzel günlerde kullanın!
adamentium, İtalyan berberi hayırlı ola
En Son Ne Aldınız ? - adamentium - 20/07/2015
Bugün durdurmak bilmiyorum, Yarında İmpa ' dan bir parti daha gelecek var. Onlar da gelsin uzunca bir süre sahalara ara veriyorum, biraz da stokları eritelim. İkiye bir Arko vs almaktan yorulmuştum kenarda dursun
@Hellhound çok sağol. Fırçadan çok fazla birşey beklemiyorum, sırf Barberpole sapının renklerini sevdiğim için aldım. Birazdan deneyeceğim, İtalyan ları tıraş konusunda seviyorum, bilhassa domuz kılı fırçaları ve muhteşem sabunlarını
RE: En Son Ne Aldınız ? - ynspektas - 20/07/2015
(20/07/2015, Saat: 20:56)adamentium Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yarında İmpa ' dan bir parti daha gelecek var. Onlar da gelsin uzunca bir süre sahalara ara veriyorum, biraz da stokları eritelim.
Hep kendime bunu demişim ama nedense iredesizligimden olsa gerek , önümde yeni malzemelerle kendimi buldum
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - adamentium - 20/07/2015
(20/07/2015, Saat: 21:44)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hep kendime bunu demişim ama nedense iredesizligimden olsa gerek , önümde yeni malzemelerle kendimi buldum
Bu sitede '' biraz stok eritme '' anlayışı ortalama 1 hafta üstad
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - korgunv - 21/07/2015
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - korgunv - 21/07/2015
|