Cvp: En Son Ne Aldınız ? - korgunv - 21/07/2015
1,45 tl ... Adres BİM ...
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 21/07/2015
Proraso tıraş öncesi bitince yeni bir ürün denemek istedim, İmpa' dan Edwin Jagger tıraş öncesi losyonu ve yanında Mustafa Bey' in tavsiyesiyle Nuage tıraş yağı aldım. Her zamanki gibi ertesi gün elime ulaştı ve çok iyi paketlenmişti. Mustafa Bey' e tekrar teşekkür ederim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - OnLyTNT - 21/07/2015
@Chinaski, güle güle kullanın. Tıraş yağını merak ettim, bir inceleme patlatırsınız artık .
(21/07/2015, Saat: 12:36)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski, güle güle kullanın. Tıraş yağını merak ettim, bir inceleme patlatırsınız artık .
Eyvallah, hocam çok teşekkürler. EJ almaya karar vermiştim. MUstafa Bey' e sordum tıraş yağları nasıl diye, o da pek bilinmediğini ama iyi olduğunu söyleyince aldım ben de. Tıraş yağı normalde tek başına kullanılan bir ürünmüş, ama herhangi bir kremle vs kullanılabilir diyor. Ben de çok merak ediyorum açıkcası, yorumlarımı yazacağım. Tek korkum fırçalara bulaşır mı
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Aedan - 21/07/2015
Selamlar
Porsuklarda bu sorun var, traş yağı geçiyor ve uçlarını bir nevi kaplamaya başlıyor, düzenli olarak temizlemeniz gerekir,
Eğer sentetikse fırça sorun değil, zaten absorbe etmiyor,
(21/07/2015, Saat: 13:11)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar
Porsuklarda bu sorun var, traş yağı geçiyor ve uçlarını bir nevi kaplamaya başlıyor, düzenli olarak temizlemeniz gerekir,
Eğer sentetikse fırça sorun değil, zaten absorbe etmiyor,
Teşekkür ederim üstat, sanırım haftada 1 şampuanlamak yeterli olacaktır.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Straht - 21/07/2015
@Chinaski
Güzel günlerde kullan komşum. Söyleseydin tıraş yağı istediğini ASlerle beraber yollardım ben, tıraş yağından kolay ne var
Teşekkürler @Straht kaptan, aklıma gelmedi ne yalan söyleyim. Bunu beğenirsem yaparız tıraş yağını da
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 21/07/2015
@adamentium ve @Hellhound: Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun.
(21/07/2015, Saat: 12:06)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Proraso tıraş öncesi bitince yeni bir ürün denemek istedim, İmpa' dan Edwin Jagger tıraş öncesi losyonu ve yanında Mustafa Bey' in tavsiyesiyle Nuage tıraş yağı aldım. Her zamanki gibi ertesi gün elime ulaştı ve çok iyi paketlenmişti. Mustafa Bey' e tekrar teşekkür ederim.
Geçen hafta konuşmuştuk pre-shave seçimi hakkında. O zaman çok fark yok demiştim. Şimdi fikrimi değiştirdim. Bence EJ biraz daha iyi. Güle güle kullanın.
En Son Ne Aldınız ? - adamentium - 21/07/2015
Ekibe katılan yeni arkadaşlar da az önce geldi
Ebay den gelecek bir ufak parti daha var, ondan sonra uzun bir sessizlik olacak özellikle sabun ve kremler konusunda
Bir
|