Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 31/01/2015
@ts9funk bünye nihayet tedaviyi kabul etti sanırım sıhhatler olsun
Arada sırada titreme nöbetleri gelirse fazla kafaya takmayın,elinize bir 3 bıçaklı alıp sevin, kısa sürede teskin edecektir
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 31/01/2015
@ts9funk arkadaşı geri kazandık
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 01/02/2015
@ihtilaf,@ooppss,@chinaski komşum teşekkürler, ee kaleyi içten fethetmek için önce sizi anlamam gerekiyor Kartuşu sonra empoze edeceğim @Chinaski üstat bende katılıyorum size ,Muhleyi ilk aldığım da almıştım bu jiletleri,bende çok beğeniyorum. El melekelerim oturana kadar bu jiletle devam edeceğim. Tabi arada mach 3 ile illa ki kıyaslama yaparım
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 01/02/2015
(01/02/2015, Saat: 11:06)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ihtilaf,@ooppss,@chinaski komşum teşekkürler, ee kaleyi içten fethetmek için önce sizi anlamam gerekiyor Kartuşu sonra empoze edeceğim @Chinaski üstat bende katılıyorum size ,Muhleyi ilk aldığım da almıştım bu jiletleri,bende çok beğeniyorum. El melekelerim oturana kadar bu jiletle devam edeceğim. Tabi arada mach 3 ile illa ki kıyaslama yaparım Komşum aslında feather da çok başarılı 89 aletlerle ama dikkatli kullanmak ve iki perde de tertemiz tıraş olup çıkmak gerekiyor. 3. Perdede Feather tahriş olasılığı yüksek
(01/02/2015, Saat: 11:36)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum aslında feather da çok başarılı 89 aletlerle ama dikkatli kullanmak ve iki perde de tertemiz tıraş olup çıkmak gerekiyor. 3. Perdede Feather tahriş olasılığı yüksek
Komşum feater da kullandım dediğiniz gibi o da etkili, 25 adet jilet almıştım,onda bir adet vardı ama çoğunu daha sonra deneyeceğim önce elim iyice alışsın. Tahrişsiz tıraş olunca daha bir güzel hissediyor insan.
Cvp: Günün Tıraşı - onur98 - 01/02/2015
@eskiuye3315 üstat kurucu admine de böyle bir foto yakışır zaten
RE: Günün Tıraşı - Straht - 01/02/2015
@eskiuye3315
Üstat sıhhatler olsun. Sap güzel, fırça güzel, ışık güzel, fotoğraf güzel
Modeller nedir acaba?
Bana da ilham kaynağı verdiniz benden de tıraş olan Warhammer 40k Orkz Chief gelebilir
Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 01/02/2015
yaratici ve estetik bir foto olmus.
Cvp: Günün Tıraşı - sertaç - 01/02/2015
Herkese selamlar,
M&F
Perma
Edwin Jagger
Guerlain Homme
|