Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 02/02/2015
(02/02/2015, Saat: 15:55)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı olsun Chinaski komşum, güzel ama tehlikeli gözüküyor. Eğe desenini ben de çok beğeniyorum, hatta DIY ustura için Bülent Bey ile de konuşmuştuk. Güle güle kullan.
Cihankeskin komşum, Futur, metal kutuda Cade ile birlikte çok yakışıklı poz vermiş. Yorumların ve resimlerinle futur fitilimi ateşliyorsun valla sürekli. Şu amerikadan gelecek arkadaş gelsin de onun tıraşına göre takımda değişikliklere gidebilirim.
Sıhhatler olsun.
Teşekkürler komşum. Daha iyileri senin olsun. Cade sabun zaten de var senin aslında düşününce. Bir tek sana ulaştırması kaldı
Kutu da Ikea Grundtal. 3 tanesi 19,99 TL. Bence al en güzel sabun basmalık kap.
Günün Tıraşı - nihilistraki - 02/02/2015
Vanta RA112M
Semogue 1305
Arko Sabun
Perma Sharp
Çam kolonyası
İş değiştirdiğim için tatil modunda sakalım epey uzamıştı. Kesmeye doyamadım 8 günlük sakal 2 perde wtg.
Herkese sıhhatler olsun.
RE: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 02/02/2015
@nihilistraki sihhatler olsun. Fotograf süper. Tas da öyle.
Günün Tıraşı - nihilistraki - 02/02/2015
@bayercy teşekkür ederim dostum.
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 03/02/2015
Fotoğraf koyamadım ama Muhle R89 & 7 Clock sharp edge ile en iyi tıraşımı oldum diyebilirim. Aynı jilet ile 3. tıraşım olması nedeni ile biraz çekme yaptıysa da tıraş sonunda istediğim gibi oldu. Sadece boyun bölgesinde bir kanama oldu onun dışında pürüzsüz tıraş.
Muhle R89
Gillette 7 o clok sharp edge
Zaza şap
Tipsoft fırça
Speick Balm
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 03/02/2015
Sıhhatler olsun komşum, aynen devam
(03/02/2015, Saat: 10:26)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotoğraf koyamadım ama Muhle R89 & 7 Clock sharp edge ile en iyi tıraşımı oldum diyebilirim. Aynı jilet ile 3. tıraşım olması nedeni ile biraz çekme yaptıysa da tıraş sonunda istediğim gibi oldu. Sadece boyun bölgesinde bir kanama oldu onun dışında pürüzsüz tıraş.
Muhle R89
Gillette 7 o clok sharp edge
Zaza şap
Tipsoft fırça
Speick Balm
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 03/02/2015
- TOBS Jermyn Street sabun
- Tipsoft premium silvertip fırça
- George Butler 'Keen' ustura
- Kiehl's AS balm
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 03/02/2015
(03/02/2015, Saat: 10:36)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum, aynen devam
Size de sıhhatler olsun komşum, elimde 7-8 tane sharp edge kaldı onlar bitirene kadar başka jilet kullanmayacağım. Sürekli maceraya girmek, makineye yeni alışan biri için hiç de iyi sonuçlar vermiyor.
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 03/02/2015
@ts9funk bu gidişle ÇUS'ada katılırsınız
ManChe kaptan bir tayfa kaybetti (:
@Chinaski,''kulak katili'' için RTÜK yayın yasağı getirdi.Şiddet olgusu fazlaymış (:
RE: Günün Tıraşı - Chinaski - 03/02/2015
@ihtilaf hocam buzlayarak koyamıyor muyuz fotoğrafı
|