Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 29/07/2015
(29/07/2015, Saat: 15:03)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski hocam senelik olmamış derken?? 5 yıllık plan gibi duruyor değilmi ....
Aynen öyle, 5 yılda zor biter bu kadar ürün Güzel günlerde kullanın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - neoromancer - 29/07/2015
(29/07/2015, Saat: 15:15)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen öyle, 5 yılda zor biter bu kadar ürün Güzel günlerde kullanın. Eywallah komşum...artık günaşırı traşı günlüğe çeviricez ...mecburen
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 29/07/2015
(29/07/2015, Saat: 14:24)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: TVB Shaving ürünleri gayet güzel ambalajı ve piyasaya göre çok uygun fiatları(Geltir indirimiyle beraber tabiiki)ile tavsiye edeceğim bir site..hem saolsun Paolo işiyle gayet ilgili biri..
Artık senelik Traş malzemeleri harcama bütçemiz doldu...darısı diğer arkadaşların başına diyelim
Komşum güle güle kullanın da bana bunlar gümrükten böyle geçti demeyin lütfen.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - adamentium - 29/07/2015
@neoromancer başkan çok sıkı bir sipariş olmuş . Keyifli tıraşlar dilerim
@cihankeskin neoromancer Almanya ' da ikamet ediyor yanlış bilmiyorsam ?? AB içi bir gönderim olmuştur
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 29/07/2015
@adamentium: Ben de en son yüklü siparişi Litvanya'ya istemiştim TVB'den. Bir an gözlerim büyüdü
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - adamentium - 29/07/2015
(29/07/2015, Saat: 21:22)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @adamentium: Ben de en son yüklü siparişi Litvanya'ya istemiştim TVB'den. Bir an gözlerim büyüdü
Komşu iki kere Tvb ' den siparişim oldu ama hiç böyle yüklü bir siparişim olmadı. Çok sağlam sabun arşivi var heriflerde Vitos gibi bir sabunun Kg su 8 euro yahu kafayı yiyecem ama kargosu 15 euro tutuyor
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - OnLyTNT - 29/07/2015
Whippeddog' dan ıvır zıvır
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 29/07/2015
@OnLyTNT hayırlı olun, ben de ilk kayış seti ve bileme taşımı WD almıştım. Larry çok iyidir.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - OnLyTNT - 29/07/2015
@Chinaski, teşekkürler. Bileme taşı küçük yoksa onları da alacaktım. Aslında zoru severim, alırım belki.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - neoromancer - 30/07/2015
(29/07/2015, Saat: 20:47)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum güle güle kullanın da bana bunlar gümrükten böyle geçti demeyin lütfen.
(29/07/2015, Saat: 21:16)adamentium Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer başkan çok sıkı bir sipariş olmuş . Keyifli tıraşlar dilerim
@cihankeskin neoromancer Almanya ' da ikamet ediyor yanlış bilmiyorsam ?? AB içi bir gönderim olmuştur
Saolun Komşular...ewet Adamentium arkadaşın dediği gibi AB içi olduğundan sorun yok ,sadece extra KDV ödeyerek alıyorum...bu Siparişin epeyce bir kırpılmış hali neyseki....bu arada Vitosu yanlışlıkla 100gr diye okumuşum kiloluk beklemiyordum ..paketin ağırlığı tuhaf geldi başta açınca dumuru tahmin edersiniz ...neyse bir şekilde harcayacağız artık
|