Cvp: En Son Ne Aldınız ? - adamentium - 30/07/2015
(30/07/2015, Saat: 00:04)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saolun Komşular...ewet Adamentium arkadaşın dediği gibi AB içi olduğundan sorun yok ,sadece extra KDV ödeyerek alıyorum...bu Siparişin epeyce bir kırpılmış hali neyseki....bu arada Vitosu yanlışlıkla 100gr diye okumuşum kiloluk beklemiyordum ..paketin ağırlığı tuhaf geldi başta açınca dumuru tahmin edersiniz ...neyse bir şekilde harcayacağız artık
Vitos koku haricinde çok iyi sabundur. Kıvam , köpük yastıklaması güzel bir sabun. Her zaman diyorum araba ' da Alman , sabun ' da İtalyan. Tekrardan hayırlı olsun.
En Son Ne Aldınız ? - naayi - 30/07/2015
Aslında jilet denemelerine çok fazla zaman ayırmadım şimdiye kadar. Ancak geçenlerde aldığım Schick'in çok başarılı çıkması sonucu biraz vintage jiletlere bakınmaya başladım:
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Delidumrul - 30/07/2015
@naayi hocam hayırlı olsun yeni ürünlerin,
jiletlerle ilgili yorumlarını merak ediyorum özelliklede schick jiletler.
RE: En Son Ne Aldınız ? - neoromancer - 30/07/2015
(30/07/2015, Saat: 09:52)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında jilet denemelerine çok fazla zaman ayırmadım şimdiye kadar. Ancak geçenlerde aldığım Schick'in çok başarılı çıkması sonucu biraz vintage jiletlere bakınmaya başladım:
İyi traşlarda kullanın komşum. ..Schick takipte olduğum bir ürün....hangi aletde ne gibi bir sonuç verdi..detaylı bir inceleme (hakediyorsa) ..bekliyoruz..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - naayi - 30/07/2015
Teşekkürler arkadaşlar, biraz kullanınca yorumlarımı ileteceğim.
En Son Ne Aldınız ? - ferhat1905 - 01/08/2015
Biotherm
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 01/08/2015
(01/08/2015, Saat: 02:35)ferhat1905 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biotherm
Güle güle kullanın komşum. İnşallah Duty Free'dendir bunlar. Türkiye'den aldıysanız orada bir servet yatıyor.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - naayi - 01/08/2015
@ferhat1905 güle güle kullan Kullandıktan sonra roll on deo performansını paylaşırsan sevinirim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 01/08/2015
(01/08/2015, Saat: 18:48)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ferhat1905 güle güle kullan Kullandıktan sonra roll on deo performansını paylaşırsan sevinirim.
Ben kullandım komşum. Kötü bir ürün değil ama fiyat/performans olarak bence parasını haketmiyor.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - naayi - 01/08/2015
(01/08/2015, Saat: 18:53)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben kullandım komşum. Kötü bir ürün değil ama fiyat/performans olarak bence parasını haketmiyor.
Bilgi icin tesekkürler. Deo konusunda hala arayislarim devam ediyor, Alum Zirkon iceriyor diye bilinen markalarinkini biraktim bir sure once. Alum blok tasa gectim, orta performans gösterdi bende. En son olarak karbonat kullanmaya basladim, ve koku önlemede su ana kadar kullandigim en etkin madde oldu, tamamen zararsiz ve inanilmaz performans
F/p olarak karbonatin yerini baska birsey alabilir mi bilmiyorum, ama seyahatlerde daha endüstriyel bir alternatifim olsa fena olmaz diye düsünüyorum.
|