Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 04/02/2015
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 04/02/2015
- Speick stick sabun
- Custom HMW fırça
- Puma 32 9/16 ustura
- Aqua Velva Ice Blue AS losyon
Cvp: Günün Tıraşı - salih - 04/02/2015
EJ DE89 Barley
Astra Yeşil (tek kağıt)
Arko Hydrate tıraş kremi
Tipsoft manchurian 24 mm knot ve Delidumrul handle
Ali Bıyıklı Şap
Öncelikle herkese tekrardan merhaba. Uzun zamandır forumda paylaşım yapmıyordum. Ama yeni iki yeni ürün olunca dayanamadım. bi günü tıraşına gönderi yapayım dedim.
* Yeni fırçam harika. Tipsoft knot yumuşacık ve delidumrul handle ise kullanışlı ve şık. İkisine de teşekkürler.
* Arko Hydrate'i markette yeni gördüm hemen aldım. Ambalaj değişmiş ama sanırım Arko Cool'un aynısı.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 04/02/2015
(04/02/2015, Saat: 10:53)salih Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EJ DE89 Barley
Astra Yeşil (tek kağıt)
Arko Hydrate tıraş kremi
Ali Bıyıklı Şap
Öncelikle herkese tekrardan merhaba. Uzun zamandır forumda paylaşım yapmıyordum. Ama yeni iki yeni ürün olunca dayanamadım. bi günü tıraşına gönderi yapayım dedim.
* Yeni fırçam harika. Tipsoft knot yumuşacık ve delidumrul handle ise kullanışlı ve şık. İkisine de teşekkürler.
* Arko Hydrate'i markette yeni gördüm hemen aldım. Ambalaj değişmiş ama sanırım Arko Cool'un aynısı.
Sıhhatler olsun komşum ne zamandır görünmediniz. Umarım daha sık uğrarsınız buralara.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 04/02/2015
(04/02/2015, Saat: 10:53)salih Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EJ DE89 Barley
Astra Yeşil (tek kağıt)
Arko Hydrate tıraş kremi
Ali Bıyıklı Şap
Sıhhatler olsun, ben de merak ediyordum sizi, ne zamandır görmüyorduk. Biz sizin istikrarınızı seviyoruz üstad .
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 04/02/2015
Bugün yine okaliptüs-mentol serinliğinde bir tıraş olayım dedim. Omega beni hayal kırıklığına uğrattı. Kokusunu boşverdim koruyuculuğu kesinlikle yeterli değil. Birdahaki sefere çok bol kullanarak deneyeceğim belki sonuç değişir. Futur'u da bir süreliğine çok keskin jiletlerle kullanmamaya karar verdim. Elim Futur'a tam alışana kadar en azından.
Cvp: Günün Tıraşı - salih - 04/02/2015
Sağolun OnLyTNT ve Chinaski üstadlar.
Ne yapayım yeni ürünlere kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum. Yoksa ipin ucu hemen kaçacak.
Cvp: Günün Tıraşı - Blade - 04/02/2015
Merhaba komşular.
öncelikle Lordun bloğu ve bu site sayesinde geleneksel traşa ilgim başladı ve bir sevdadır gidiyor☺buradan Lorda ve burada emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. Bu arada bir sorum olacaktı. Resim nasıl yüklüyoruz?
Saygılar ve selamlar
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 04/02/2015
(04/02/2015, Saat: 19:27)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba komşular.
öncelikle Lordun bloğu ve bu site sayesinde geleneksel traşa ilgim başladı ve bir sevdadır gidiyor☺buradan Lorda ve burada emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. Bu arada bir sorum olacaktı. Resim nasıl yüklüyoruz?
Saygılar ve selamlar
Merhaba, sorulara cevaplar tanışma konusundan sonra
Cvp: Günün Tıraşı - Blade - 04/02/2015
Thé unnamed komşu haklısın. Tecrübesizlik işte. şimdi forum tanışma bölümünü gördüm. Oraya gidiyorum.
|