Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Hellhound - 28/08/2015
Simpson, Morris & Forndran veya Shavemac tayfaya da az kaldı bence fotolardan yola çıkarak sayın whiskey bey
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - btoprak - 28/08/2015
Dün akşam çılgınlık yaptım, Muhle Sentetik Seyahat fırçası siparişi verdim, yakında izne ayrılıyorum inşallah çıkmadan yetişir. Gerçi giftsandcare.com sitesinden şu ana kadar verdiğim tüm siparişler 2 haftada ulaştı ama inşallah bu sıkışık zamanda bana sürpriz yapmaz .
Netteki yorumlar çok iyiydi ayrıca fiyat ta uygundu, Large serisi, 105 TL fiyata geldi. Euro beni de vurdu 1 ay önce yaklaşık 90 TL ye gelirdi ama sağlık olsun. Bu arada sonuncuyu aldim. Heyecanla bekliyorum .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mecheng - 28/08/2015
impa'dan Semogue S.O.C. Silvertip firca, Speick stick sabun aldim. Saolsun Mustafa bey de Edwin Jagger sample krem ve aftershave gondermis firca ve sabunu kullandikca fikirlerimi yazarim.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - anarche - 28/08/2015
Gillette 1967 M3
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - whiskey - 28/08/2015
(28/08/2015, Saat: 15:22)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Simpson, Morris & Forndran veya Shavemac tayfaya da az kaldı bence fotolardan yola çıkarak sayın whiskey bey
Sırayla gidiyoruz bakalım. Sakalın çıkma sıklığından daha sık ürün almaya başladım. Sırada iyi bir mug bulmak var. Hala istediğim gibi bir şey bulamadım. Daha sonra da thiers issard veya dovo. Fırça daha sonra gelecek sanırım. Zira bu L'occitane'ye epey alıştım.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - recklesstr - 01/09/2015
Gillette Super Speed Black Handle T2 1973 & Schick Krona
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - btoprak - 02/09/2015
(02/09/2015, Saat: 01:36)ayha-al Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Guzel gunlerde kullanin
Teşekkür ederim ayha-al komşum.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - btoprak - 04/09/2015
Seyahat takımı tamamlanıyor. Fırça, makine ve krem tamam. Sırada çanta vardı onu da 1 hafta önce hallettim .
Fotoğraflar konusunda kusura bakmayın bir türlü tam halledemiyorum .
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 04/09/2015
@btoprak komşum güle güle kullanın. Yanlış görmüyorsam Samsonite galiba.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - btoprak - 04/09/2015
(04/09/2015, Saat: 23:25)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak komşum güle güle kullanın. Yanlış görmüyorsam Samsonite galiba.
Sağolun üstadım. Evet Samsonite, el çantasını kullanıyordum çok memnun kalınca bunu almak istedim. 4 modelleri vardı en çok bu hoşuma gitti. 2-3 sene öncesinin modeliymiş o yüzden indirime girmiş. Benim kendime ayırdığım her ay 250 TL kadar saçmalama kontenjanım var, onu kullandım .
|