Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 10/02/2015
Omega tıraş kremi incelemesi yakında geliyor arkadaşlar.
Günün Tıraşı - crionics - 10/02/2015
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 10/02/2015
(10/02/2015, Saat: 18:32)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Yves Rocher aldım ben de ama daha açmadım hali hazırda açık bir balsamım var diye. Nasıl buldunuz üstadım Yves Rocher'i ?
Ben pek balsamcı değilim
Denemek maksatlı aldım
Güzel yanı belirgin bir kokusu yok, parfüm kullanabiliyorum akabinde.
Alkol yok veya çok az, çünkü yakmıyor. Tahriş olmadığı için tahriş veya kızarıklığa iyileştirici etkisi nasıl bilmiyorum, kış günlerinde biraz nemlendirsin yeter bunu da yapıyor.
El kremine göre biraz sulu kıvamlı, emilmesi fena değil yarım nohut kadar balsam 20-30 saniye kadar ovuşturma ile emiliyor.
Çok çok eskiden Nivea balsam sivilce yapmıştı bunda öyle birşey yaşamadım.
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 10/02/2015
(10/02/2015, Saat: 22:19)crionics Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben pek balsamcı değilim
Denemek maksatlı aldım
Güzel yanı belirgin bir kokusu yok, parfüm kullanabiliyorum akabinde.
Alkol yok veya çok az, çünkü yakmıyor. Tahriş olmadığı için tahriş veya kızarıklığa iyileştirici etkisi nasıl bilmiyorum, kış günlerinde biraz nemlendirsin yeter bunu da yapıyor.
El kremine göre biraz sulu kıvamlı, emilmesi fena değil yarım nohut kadar balsam 20-30 saniye kadar ovuşturma ile emiliyor.
Çok çok eskiden Nivea balsam sivilce yapmıştı bunda öyle birşey yaşamadım.
Yorumlamanız için teşekkür ederim üstadım. Benim bir balsamda aradığım niteliklere sahip demektir o zaman, kokusuz, çabuk emilen, biraz sıvı kıvamlı. Bu kadarı benim için yeterli .
Siz de sağolun
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 10/02/2015
- L'occitane Cade Sabun
- Ern 5/8 10 Jahre Garantie
- Tipsoft Finest
- Crystal Sap
- L'occitane Cade Balm
- Bıyık bölgesi için Madecassol + Bepanthol
Usturayla her bölge tamam, bıyık bölgesi kesme tahtasına döndü. Hitler gibi dolaşıyorum Madecassol+Bepanthol karışımını da sürünce.
Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 10/02/2015
karisim kesilen yerlere iyi geliyor mu?
gecmis olsun .
ne demis rocky ;
no pain no gain
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 10/02/2015
Valla iz kalmadı çoğu yerde. Lanolin alamadım hala, ama memnunum şu an karışımdan.
Cade sabun fiyat performans olarak tatmin etti. Uzun da dayanır gibi duruyor.
Cvp: Günün Tıraşı - Kalfa - 11/02/2015
(10/02/2015, Saat: 23:50)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla iz kalmadı çoğu yerde. Lanolin alamadım hala, ama memnunum şu an karışımdan.
Cade sabun fiyat performans olarak tatmin etti. Uzun da dayanır gibi duruyor.
Geçmiş olsun sayın üstad.Ne zamandır yoktum bi bakayım dedim foruma üstadlar hep yüzünü kesmiş siz lazımsınız foruma abi.Forum sizler sayesinde neşeleniyor.Dikkat edelim bizleri de endişelendiriyorsunuz.
|