Geleneksel Tıraş Forumları
İndirimler ve Fırsatlar - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Forum: Buradan Aldım (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Konu Başlığı: İndirimler ve Fırsatlar (/showthread.php?tid=347)

Cvp: İndirimler ve Fırsatlar - corpus36 - 13/10/2016

(13/10/2016, Saat: 16:52)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgiler saygilar. Kopmadim buralardayim Smile

Varlığın değer katıyor Serdar Bey.
Sevgiler saygılar bizden üstad.
Bir de yurt dışı açık olan kredi kartım olaydı kapalı maalesef Sad

Cvp: İndirimler ve Fırsatlar - ckeskin - 14/10/2016

(13/10/2016, Saat: 16:32)corpus36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlla kredi kartı mı gerek, mesela maaş kartı ile satın alma işlemi yapılabilinir mi?

Bazı banka kartlarıyla internet alışverişi yapılabiliyor visa veya mastercard özellikli. Aynı şekilde sanal kartların da olması lazım. Bankanıza danışın.

Cvp: İndirimler ve Fırsatlar - msakalli - 14/10/2016

Arkadaşlar, Maggard Razors'ta satılan aşağıdaki başlıklar için tek bir handle (Maggard'ın kendi saplarından) tercih etmek istesek ne önerirdiniz? (Ağırlık, denge vs. hususlar açısından)

3 Head Bundle:

Open Comb (V2)
Aggressive (V3A)
Slant

Cvp: İndirimler ve Fırsatlar - corpus36 - 14/10/2016

(14/10/2016, Saat: 11:38)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazı banka kartlarıyla internet alışverişi yapılabiliyor visa veya mastercard özellikli. Aynı şekilde sanal kartların da olması lazım. Bankanıza danışın.

Teşekkür ederim komşum.
Saygılar.

Cvp: İndirimler ve Fırsatlar - Selman - 14/10/2016

Reciever kısmında sadece adres var alıcı ismi görünmüyor. Normal midir kasıtlı olarak mı alıcı ismi çıkmıyor yoksa hata mı olmuştur?

143qlh4.png

Cvp: İndirimler ve Fırsatlar - PisPorsuk - 14/10/2016

(14/10/2016, Saat: 20:32)Selman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Reciever kısmında sadece adres var alıcı ismi görünmüyor. Normal midir kasıtlı olarak mı alıcı ismi çıkmıyor yoksa hata mı olmuştur?

143qlh4.png

Benimkine baktım şimdi, ben de gözüküyor!

Cvp: İndirimler ve Fırsatlar - msakalli - 14/10/2016

Benimkinde de alıcı ismi görünüyor.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İndirimler ve Fırsatlar - Nani Kuş - 14/10/2016

PTT sisteminden bir sorgulama yapılabiliyorsa bir de oradan bakıp bilğilendirirmisiniz @Selman ve @PisPorsuk hocam

Cvp: İndirimler ve Fırsatlar - Selman - 14/10/2016

(14/10/2016, Saat: 21:58)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: PTT sisteminden bir sorgulama yapılabiliyorsa bir de oradan bakıp bilğilendirirmisiniz @Selman ve @PisPorsuk hocam

ptt sisteminde henüz bir şey görünmüyor. Maggard'a mail atıp çat pat anlatmaya çalıştım da gönderilen adresin benim verdiğim teslim adresi olduğunu söylediler yalnız hala globegistics üzerinden bakınca isim görünmüyor.

İndirimler ve Fırsatlar - Nani Kuş - 14/10/2016

@Selman hocam sabırlı olun bir hata olduğunu düşünmüyorum
Önümüzdeki hafta içi bir hareketlenme görülür
İsimin görülmemesi olmadığı dan değildir belki bu sistem güvenlik amacıyla ismi yazmamıştır