Tıraş Ekipmanlarımız - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Tıraş Ekipmanlarımız (/showthread.php?tid=8) |
Tıraş Ekipmanlarımız - hardhungry - 13/12/2019 Vikingsblade crusader ayarlanabilir makine MidCentury Black Badger fırça Omega domuz kılı fırça Mühle iğde özlü, Sandal ağacı ve Aloe Vera sabun, Proraso Sandal ağacı sabun, 8 adet Arko çubuk sabun 35 adet permasharp, 30 adet LoiBlade, 30 adet cyristal, 5 adet feather 5 adet yeşil Astra jilet Clubman Pinaud klasik as losyon Yves Rocher as balsam Cvp: Tıraş Ekipmanlarımız - Jonas - 13/12/2019 Alet: Edwin jagger De89 3d Muhle De89 the art of shaving e özel saplı Merkur Futur mat Fırça: Proraso domuz kılı Yaqi two band mokka Eşimin dedesinden bana gelen bilmediğim fırça Krem ve Sabun: Proraso menthol Arko stick , hassas Palmolive stick , menthol , classic Tatlor of bond street Jilet: Perma sharp Cvp: Tıraş Ekipmanlarımız - hlkkzn - 13/12/2019 (17/09/2019, Saat: 14:25)hlkkzn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 4 aylık serüvenimde 2 De tıraş aleti (r89 ve rimei) 2 Fırça ( nom serisi porsuk ve yaqi sentetik ), 1 sabun (proraso kırmızı),1 krem (Nivea) 6 ay yetecek kadar jilet, 2 tas, 1 losyon ( Nivea alkolsüz) ve 1 Balsam (Yves Rocher 3 senedir kullanıyorum zaten) ile ilerliyoruz. +++ r41 kafa, qsahave parthenon v2.0 tıraş aleti, qshave 4 lü stand (pek memnun kalmadım), ds cosmetic 2 band silvertip fırça, ds cosmetic sentetik fırça, tabac ve Mühle iğde ağacı sabun, logona tıraş kremi, nivea balsam ve losyon, rosece aftershave balm, ikea porselen kase (çok memnunum) Tıraş Ekipmanlarımız - kiwi21 - 14/12/2019 http://www.geltir.com/showthread.php?pid=246472#pid246472 Şurada fotoğrafladim, ancak ozet gecmem gerekirse; 1 parker 111 alet 1 sapinda adimin yazili oldugu qshave merkur futur klonu alet 1 dalvey 2 band porsuk firca 1 semogue 820 domuz firca 1 yaqi sagrada familia sentetik firca demirbaslar olarak tobs sabunlarim olmak uzere @DenizKSK komsumun da destekleriyle cesitli sabunlar proraso pre shave, nivea after shave balsam 2 farkli tur alet, 3 farkli tur firca ile guzel bir ekipman ailesi yakaladigimi dusunuyorum. Okumaya, izlemeye, incelemeye, tiras olduktan sonra sakallarimin cikmasini sabirsizlikla beklemeye devam Cvp: Tıraş Ekipmanlarımız - Karantina14 - 14/12/2019 Geleneksel traşa yeni başladım diyebiliriz. Yaklaşık 3 ayı geçti. Ancak komşular bu iş gerçekten çok tehlikeliymiş. Deneme ihtiyacı herşeyi bitiriyor. Aşağıdaki ürünleri kısa bir sürede toparladım ama artık dur demek istiyorum MAKİNELER Ej de89 Wilkinson sword Yaqi açık tarak ağır saplı FIRÇALAR Yaq sentetik Yaqi moka 2 bant porsuk Yaqi aqua mountain silvertip SABUN VE KREM wilkinson sabun Proraso sandal Tabac sabun Arko stick Derby limon krem Proraso aloe vera krem JİLETLER wilkinson 2 paket Najet 2 paket Permasharp 5 paket Derby usta 5 paket Mavi astra 4 paket Crystal 1 paket Zaza Platinum 1 paket Zaza kırmızı 1 paket Yeşil astra 3 paket KREM VE LOSYONLAR farmasi balsam Adidas losyon Man losyon Pamellos kırmızı kolonya Gilette baksam 2 kutu Sirenol cadı fındığı yağı Zaza şap İha şap Tıraş Ekipmanlarımız - oguzkagan - 29/01/2020 Tanışma kısmında komşularımdan bazıları ekipmanlarımı sormuşlardı, bu konuyu yeni gördüm paylaşayım dedim... JİLET ÇEŞİTLERİM - tarkaner - 02/02/2020 3-5 aylık zamanda biraz jilet birliktirmişim. @sofistike Gürkan komşum yılbaşı etkinliğinde çeşitlere ciddi katkıda bulundu. @Aedan Emre kardeşim de Feathe ve Kai Japon ları stoklamama sebep oldu. Ayrıca Mühle ler de ondan. Yarım Shark ve Feather 50 likler çocukların. Ustura ile onlar tıraş oluyor. Bazen DE makina ile de oluyorlar aceleleri varsa. Off, hepsi ile tıraş olmak için nasıl bir yol izlesem? Çok çeşit makinem de oldu. Rocca V2 Rocca V4 Parker Variant Qshave Futur klone Wilkinson TTO QShave Parthenon V2.0 Butterfly Adjustable Epsilon Fırçalar Thater 4125/4 Ivory 2 Band SOC Badger Mühle Rocca Sentetik Qshave Pure Badger Sabunlar MdC Original SV Alpine Stirling Piacenza ToBS Sensitivite ToBS Platinium Tabac Kase Tabac Stick L'Occitiane Wilkinson kase Efrasyab Lonolin VIP Acıbadem SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: JİLET ÇEŞİTLERİM - JohnLocke - 02/02/2020 Güle güle kullanın ürünlerinizi haftalık set belirlemek çok mantıklı oluyor. Böylece tam performansını anlamak da kolay oluyor. RE: Cvp: JİLET ÇEŞİTLERİM - tarkaner - 02/02/2020 (02/02/2020, Saat: 18:09)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle güle kullanın ürünlerinizi haftalık set belirlemek çok mantıklı oluyor. Böylece tam performansını anlamak da kolay oluyor.Biraz açıklar mısınız? Nasıl kombinler yapmalıyım? @Samet bunları başıma sen açtın. Hem teşekkür ediyorum hem de başını ağrıtıyorum kardeşim. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi JİLET ÇEŞİTLERİM - Samet - 02/02/2020 Rica ederim abi baş ağrıtmak ne demek. Hem ben başta uyarıyı yaptığım için sorumluluk kabul etmiyorum, yenge davaynan kafana vurursa hiç içim sızlamaz SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |