Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 22/02/2015
(22/02/2015, Saat: 00:02)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun üstat, Irisch Moos seti pek güzel görünüyor. Usturaya alışıyorsunuz yavaş yavaş sanki
Yaprak Jiletliden daha güvenli ve konforlu
Uzun sakalda biraz zorlanıyorum acemi olduğum için fakat daha iyiye gidiyorum
SI Moos ortalama ürünler,sabun tabac kadar yok, AS kokuları bir brut,mennen vs değil
(22/02/2015, Saat: 00:03)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Chinaski ve ihtilaf sıhatler olsun komşular harika gözüküyor sakal bıraktığım için tıraş olamıyorum kıskandım resmen
Tıraşı galibiyetlere endeksleyince hacı olur adam
Cvp: Günün Tıraşı - sertaç - 22/02/2015
(22/02/2015, Saat: 00:09)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraşı galibiyetlere endeksleyince hacı olur adam
olsun hacı olmakta güzeldir
Günün Tıraşı - Aleksey - 22/02/2015
- Ern Solingen 5/8
- Tipsoft Finest
- TOBS Avocado
- Kiehl's Post Shave Repair Gel
- Bebak Acibadem
Cok tahrisli bir tiras oldu, bilemek gerektigini hissediyorum son iki tirastir. Kesik yok, 2 gunluk sakalla bas edemeyen usturanin tahrisi var.
Neden ikinci tirasi oldum, emin olmak istedim teknikte degil, keskinlikte sikinti olduguna. Ayrica, insan ozluyor celigi valla, okula donmeyi bekleyemedim resmen sigara tiryakisi gibi shuttle geciktikce sinirim zipladi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - Aleksey - 22/02/2015
(21/02/2015, Saat: 02:31)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aleksey komşum panerai saatiniz çok güzelmiş. En beğendiğim saat markalarından biri.güzel günlerde kullan komsum
Sagol komsum, daha iyileri sizin olsun
Varsa bir ilgi marka hakkinda modellerle ilgili om atabilirsiniz, seve seve yardimci olurum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 22/02/2015
(22/02/2015, Saat: 00:08)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaprak Jiletliden daha güvenli ve konforlu
SI Moos ortalama ürünler,sabun tabac kadar yok, AS kokuları bir brut,mennen vs değil Üstat o güven ve konfor coticule ve chinese12k taşlarının özellikleri. Gerçekten çok pürüzsüz ağız veriyorlar.
Cvp: Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 22/02/2015
(21/02/2015, Saat: 23:55)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyice kaşınmaya başlamıştı uzun sakallarım.
Sıhhatler ola,
Üstad platin yahut krom, teflon kaplamalı jiletler kaşıntı yapıyo bende.
Çelikte kaşıntı var mı,
Yaw böyle sorunca bi garip oldu..
Güzel ayrıntı Hocam,bravo
Çelik is non allergic
hipoalerjenik
(22/02/2015, Saat: 00:42)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler ola,
Üstad platin yahut krom, teflon kaplamalı jiletler kaşıntı yapıyo bende.
Çelikte kaşıntı var mı,
Yaw böyle sorunca bi garip oldu..
Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 22/02/2015
(22/02/2015, Saat: 00:08)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaprak Jiletliden daha güvenli ve konforlu
SI Moos ortalama ürünler,sabun tabac kadar yok, AS kokuları bir brut,mennen vs değil
ahh ah
pek de estetik gorunuyorlar
resmi gorunce kokusu burnumda tuttu walla
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 22/02/2015
(21/02/2015, Saat: 23:55)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyice kaşınmaya başlamıştı uzun sakallarım.
ihtilaf üstadım sıhhatler olsun, Sir Irisch Moosun sabunundan bulamıyorum, üretimi durmuş diyorlar, tabac ve celladan sonra merak ettiğim bir sabundu nasıl ulaşabiliriz. :/
|