Favori Ürünleriniz - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Favori Ürünleriniz (/showthread.php?tid=186) |
Favori Ürünleriniz - ynspektas - 28/12/2015 Makine : merkur progress Sabun : cella Krem : tobs avacado ve nivea sensitive Firca : fs 26mm Finest ve plissoft sentetik Jilet : polsilver Preshave : proraso beyaz Balsam : Loccitane cade Losyon : Pinaud clubman classic Şap : Zaza şap Cvp: Favori Ürünleriniz - ohtararan - 28/12/2015 şablon güzel olmuş bozmayayım makine: thiers-issard sheffield carbonsong çeliği modelleri, de birkaç model deneyebildim 89 kafalı mühle hoşuma gitti sabun: geo f. trumper krem: musgo real fırça: tipsoft premium silvertip jilet: schick super stainless, gilette stainless, gillette silver blue, personna comfort coated preshave: alt insbruck, skin food balsam: loccitane sedir portakal, skin food losyon: floid Cvp: Favori Ürünleriniz - seiko - 29/12/2015 (28/12/2015, Saat: 00:28)ayha-al Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaman zaman kabindan cikariyorum, en cok dikkat ettigim yazilari silinmesin Hocam, tutun kutusudu da ne Cvp: Favori Ürünleriniz - Punisher - 03/01/2016 benim favori listem de aşağıdaki gibidir. makine: ej 89 tombul sap ve muhle r41 sabun: geo f. trumper rose, tabac, proraso beyaz kutu, mama bear mentol, arko, mam bear almond krem: tobs sandalwood, tobs avacado, arko moist, fırça: kent blk4 silvertip, tipsoft manchurian jilet: gilette 7 o'clock sarı kutu, bolzano, feather after shave: tabac, la toja balsam Favori Ürünleriniz - Eskiuyebyr - 03/01/2016 Güncel favori listem şu şekilde : Alet: Merkur Progress ve Gillette Slim Sabun: Cella Krem: I'Coloniali Rhubarb Fırça: FS Finest ve Tipsoft Manchurian Jilet: Polsilver ve Personna Lab Blue Aftershave: Yves Rocher balsam. Nivea Original Mild losyon. Bu liste zaman içinde değişebilir Cvp: Favori Ürünleriniz - koolandgang - 10/01/2016 An itibari ile genel özet bu şekildedir Makine: Gillette Fat Boy | Merkur Progress | Edwin Jagger DE89 Sabun: Phoenix Artisan Accoutrements Eh+ | I Coloniali Mango | Mama Bear Gentelman | Faena Floral Krem: I Coloniali Rhubarb | Tobs Cedarwood | Body Shop Maca Root Fırça: Special Edition 2013 Olive Wood Semogue | Tipsoft Manchurian | Tipsoft HMW Jilet: Personna Hospital Use | Gilette 7 o'clock sharp edge | PoliSilver After shave: Eau D'hermes Cologne | Floid | Grey Flannel Aftre shave balm : I Coloniali Men’s Skin Treatment | L'occitane Cedre & Oranger Favori Ürünleriniz - rating - 14/01/2016 (10/01/2016, Saat: 23:48)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: An itibari ile genel özet bu şekildedir Okurken yabancı sitedeymişim gibi hissettim komşum özellikle de ıslak tıraşa yeni başlamış birisi olarak. Elle tutulacak yerli ürün yok gibi. Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Favori Ürünleriniz - koolandgang - 14/01/2016 Öyle de demiyelim. Arko var başlıbaşına bir klasik. Her ne kadar üretimi Rusya'ya kaysa da Perma-Sharp var. Zaza var.Derby var. Tariş'in lavantası, inciri, tütünü limon kolonyası var.Rebul var. Var var bizde de güzellikler var. Ama ben burada best of düşüncesiyle yazdım. Yoksa Arko ve Perma-Sharp çift kağıtlı ile yıllarımı geçirdim. Ama makine derseniz Gillette gerçekten rakipsiz, adını yazmış zaten bu aleme. Jeep gibi SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Favori Ürünleriniz - rating - 16/01/2016 (14/01/2016, Saat: 14:00)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öyle de demiyelim. Arko var başlıbaşına bir klasik. Her ne kadar üretimi Rusya'ya kaysa da Perma-Sharp var. Zaza var.Derby var. Tariş'in lavantası, inciri, tütünü limon kolonyası var.Rebul var. Var var bizde de güzellikler var. Ama ben burada best of düşüncesiyle yazdım. Yoksa Arko ve Perma-Sharp çift kağıtlı ile yıllarımı geçirdim. Ama makine derseniz Gillette gerçekten rakipsiz, adını yazmış zaten bu aleme. Jeep gibi Yine de sizin için favoriler arasına girememişler komşum Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Favori Ürünleriniz - mkeskus - 17/01/2016 Benim listem: Makine: edwin jagger 89 tombul sap Fırça orsuk olarak simpson duke 2 best badger, domuz olarak semogue 830 Sabun:tabac,spieck active Krem:tobs avocado,proraso sandal Jilet:bolzano After shavepieck clasic losyon Şap:zaza osma |