![]() |
Favori Ürünleriniz - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Favori Ürünleriniz (/showthread.php?tid=186) |
Favori Ürünleriniz - ynspektas - 28/12/2015 Makine : merkur progress Sabun : cella Krem : tobs avacado ve nivea sensitive Firca : fs 26mm Finest ve plissoft sentetik Jilet : polsilver Preshave : proraso beyaz Balsam : Loccitane cade Losyon : Pinaud clubman classic Şap : Zaza şap Cvp: Favori Ürünleriniz - ohtararan - 28/12/2015 şablon güzel olmuş bozmayayım ![]() makine: thiers-issard sheffield carbonsong çeliği modelleri, de birkaç model deneyebildim 89 kafalı mühle hoşuma gitti sabun: geo f. trumper krem: musgo real fırça: tipsoft premium silvertip jilet: schick super stainless, gilette stainless, gillette silver blue, personna comfort coated preshave: alt insbruck, skin food balsam: loccitane sedir portakal, skin food losyon: floid Cvp: Favori Ürünleriniz - seiko - 29/12/2015 (28/12/2015, Saat: 00:28)ayha-al Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaman zaman kabindan cikariyorum, en cok dikkat ettigim yazilari silinmesin Hocam, tutun kutusudu da ne ![]() Cvp: Favori Ürünleriniz - Punisher - 03/01/2016 benim favori listem de aşağıdaki gibidir. makine: ej 89 tombul sap ve muhle r41 sabun: geo f. trumper rose, tabac, proraso beyaz kutu, mama bear mentol, arko, mam bear almond krem: tobs sandalwood, tobs avacado, arko moist, fırça: kent blk4 silvertip, tipsoft manchurian jilet: gilette 7 o'clock sarı kutu, bolzano, feather after shave: tabac, la toja balsam Favori Ürünleriniz - Eskiuyebyr - 03/01/2016 Güncel favori listem şu şekilde : Alet: Merkur Progress ve Gillette Slim Sabun: Cella Krem: I'Coloniali Rhubarb Fırça: FS Finest ve Tipsoft Manchurian Jilet: Polsilver ve Personna Lab Blue Aftershave: Yves Rocher balsam. Nivea Original Mild losyon. Bu liste zaman içinde değişebilir ![]() Cvp: Favori Ürünleriniz - koolandgang - 10/01/2016 An itibari ile genel özet bu şekildedir ![]() Makine: Gillette Fat Boy | Merkur Progress | Edwin Jagger DE89 Sabun: Phoenix Artisan Accoutrements Eh+ | I Coloniali Mango | Mama Bear Gentelman | Faena Floral Krem: I Coloniali Rhubarb | Tobs Cedarwood | Body Shop Maca Root Fırça: Special Edition 2013 Olive Wood Semogue | Tipsoft Manchurian | Tipsoft HMW Jilet: Personna Hospital Use | Gilette 7 o'clock sharp edge | PoliSilver After shave: Eau D'hermes Cologne | Floid | Grey Flannel Aftre shave balm : I Coloniali Men’s Skin Treatment | L'occitane Cedre & Oranger Favori Ürünleriniz - rating - 14/01/2016 (10/01/2016, Saat: 23:48)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: An itibari ile genel özet bu şekildedir Okurken yabancı sitedeymişim gibi hissettim komşum ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Favori Ürünleriniz - koolandgang - 14/01/2016 Öyle de demiyelim. Arko var başlıbaşına bir klasik. Her ne kadar üretimi Rusya'ya kaysa da Perma-Sharp var. Zaza var.Derby var. Tariş'in lavantası, inciri, tütünü limon kolonyası var.Rebul var. Var var bizde de güzellikler var. Ama ben burada best of düşüncesiyle yazdım. Yoksa Arko ve Perma-Sharp çift kağıtlı ile yıllarımı geçirdim. Ama makine derseniz Gillette gerçekten rakipsiz, adını yazmış zaten bu aleme. Jeep gibi ![]() SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Favori Ürünleriniz - rating - 16/01/2016 (14/01/2016, Saat: 14:00)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öyle de demiyelim. Arko var başlıbaşına bir klasik. Her ne kadar üretimi Rusya'ya kaysa da Perma-Sharp var. Zaza var.Derby var. Tariş'in lavantası, inciri, tütünü limon kolonyası var.Rebul var. Var var bizde de güzellikler var. Ama ben burada best of düşüncesiyle yazdım. Yoksa Arko ve Perma-Sharp çift kağıtlı ile yıllarımı geçirdim. Ama makine derseniz Gillette gerçekten rakipsiz, adını yazmış zaten bu aleme. Jeep gibi Yine de sizin için favoriler arasına girememişler komşum ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Cvp: Favori Ürünleriniz - mkeskus - 17/01/2016 Benim listem: Makine: edwin jagger 89 tombul sap Fırça ![]() Sabun:tabac,spieck active Krem:tobs avocado,proraso sandal Jilet:bolzano After shave ![]() Şap:zaza osma |