Geleneksel Tıraş Forumları
Bugün Neden Tıraş Olmadın ? - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Konu Başlığı: Bugün Neden Tıraş Olmadın ? (/showthread.php?tid=3313)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Bugün Neden Tıraş Olmadın ? - geldigitti - 17/11/2013

Pazar pazar tıraş olunmaz. Bir sonraki günün yası tutulur.

Bugün Neden Tıraş Olmadın ? - FloydianDM - 03/04/2014

Salı günü sol gözümdeki keratokonus için göz ameliyatı oldum komşular. Korneam öne doğru bombe yapıyormuş, bulanık görüyordum, doktorum yakaladı durumu. Yaklaşık on gün gözüme su değmemeliymiş. Görüşüm de iyice düştü zaten şu aralar. Sabunlarımı, kremlerimi açıp açıp koklamakla yetiniyorum. Big Grin

Sent from my iPad using Tapatalk

Cvp: Bugün Neden Tıraş Olmadın ? - ihtilaf - 03/04/2014

@FloydianDM Hocam
Geçmiş olsun,şimdi nasılsınız ?

(03/04/2014, Saat: 17:14)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Salı günü sol gözümdeki keratokonus için göz ameliyatı oldum komşular. Korneam öne doğru bombe yapıyormuş, bulanık görüyordum, doktorum yakaladı durumu. Yaklaşık on gün gözüme su değmemeliymiş. Görüşüm de iyice düştü zaten şu aralar. Sabunlarımı, kremlerimi açıp açıp koklamakla yetiniyorum. Big Grin

(03/04/2014, Saat: 17:17)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FloydianDM Hocam
Geçmiş olsun,şimdi nasılsınız ?

Sevgili moderatörüm sağolun, gayet iyiyim. İlk gün çok ağrı oldu, lokal anestezi ile oldum ameliyatı. Dün daha azdı, bugün ağrı neredeyse yok ama bulanık görüyorum, bir süre için normal bir durum. Işıktan kaçıyorum, düzenli olarak damla kullanıyorum, çok ışıklı ortamlarda güneş gözlüğü takıyorum, evden pek çıkmıyorum, sağ gözümle durumu idare ediyorum. Big Grin Müzik dinleyip (Pink Floyd, klasik), bir şeyler okuyorum.

Bugün Neden Tıraş Olmadın ? - theunnamed - 03/04/2014

@FloydianDM geçmiş olsun.

(03/04/2014, Saat: 17:25)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FloydianDM geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hocam. Smile

Cvp: Bugün Neden Tıraş Olmadın ? - ihtilaf - 03/04/2014

Hocam,diğer dertleri unutturur sağlık telaşı.
Eskisi gibi olacak mı yani askerde sniper olabilecekmisiniz ?

(03/04/2014, Saat: 17:37)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam,diğer dertleri unutturur sağlık telaşı.
Eskisi gibi olacak mı yani askerde sniper olabilecekmisiniz ?

Sağ göz şimdilik sağlam, keratokonus onda da var ama büyük ihtimalle sıkıntı çıkarmayacakmış, takip edecekler durumu. Doktora sordum, çürüğe çıkmazsın bu durumda dedi. Big Grin Normalde keratokonus direk çürük nedeni. Beş metre öteni göremiyorsun çünkü, kornea görüntüyü dağıtıyor. Tetik gözüm de sağ göz olduğu için yırtamıyorum şu anki durumla.

Bir de tamamen iyileşme söz konusu değil, sadece hastalığın ilerlemesi engellenmeye çalışılıyor. Ameliyattan bir süre sonra göz numaram bir miktar düşebilirmiş ama.

Cvp: Bugün Neden Tıraş Olmadın ? - crionics - 03/04/2014

Geçmiş olsun

Cvp: Bugün Neden Tıraş Olmadın ? - sertaç - 03/04/2014

(03/04/2014, Saat: 17:46)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağ göz şimdilik sağlam, keratokonus onda da var ama büyük ihtimalle sıkıntı çıkarmayacakmış, takip edecekler durumu. Doktora sordum, çürüğe çıkmazsın bu durumda dedi. Big Grin Normalde keratokonus direk çürük nedeni. Beş metre öteni göremiyorsun çünkü, kornea görüntüyü dağıtıyor. Tetik gözüm de sağ göz olduğu için yırtamıyorum şu anki durumla.

Bir de tamamen iyileşme söz konusu değil, sadece hastalığın ilerlemesi engellenmeye çalışılıyor. Ameliyattan bir süre sonra göz numaram bir miktar düşebilirmiş ama.

üstad geçmiş olsun