Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: FORUM (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=25) +--- Forum: Etkinlikler (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=39) +--- Konu Başlığı: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober (/showthread.php?tid=6475) |
Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ynspektas - 16/10/2015 Soru ? Forumun bu kısmına razorrock plissoft fırça ile katılabilir muyuz ? Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - Chinaski - 17/10/2015 Bugün razorock teması oldu ama Feather proguard blade de yapısı itibariyle most aggressive OC sayilabildigi icin RazorOCtober kombosu yapmış oldum Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - OnLyTNT - 19/10/2015 Faenactober, Razoroctober & OCtober Proraso tıraş öncesi beyaz R41 Asco mavi Razorock Plissoft Faena floral Zaza şap Rebul tıraş kolonyası ve balm Elimdeki son Asco bıçağı kullandım (kıyıda köşede kalmadıysa), böylece Asco defterini kapadım. İki perde de güzel tıraş oldu. Plissoft fırça bence sentetik olmasına rağmen fiyatı da hesaba katılırsa oldukça başarılı bir fırça. Bileydim iki tane alırdım . Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 19/10/2015 Bu haftanın #Faenactober sabunu Amber & Musk. Geçen haftanın sabunu Mastic, Rose & Cedarwood'un incelemesi en kısa sürede yayında olacak. Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - Straht - 19/10/2015 Önceki temalı etkinliğe o ayı tıraşsız geçirdiğim için katılamamıştım. Bu sefer üç temada birden varım RR fırça ile Razoroctober, Faena ile Faenactober ve ustura ile OCtober Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 20/10/2015 Faena'yı çok mu seviyorum ne? Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - utunc - 20/10/2015 @cihankeskin sıhatler olsun komşum. Omega 11126 nasıl acaba. benim halihazırda Semogue 1305 var omeganın sapı çok hoş duruyor, semogue ile kıyaslayabilir misiniz? Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 20/10/2015 @utunc komşum teşekkür ederim. Omega - Semogue tartışması çıksın istemiyorum forumda ama karakterleri çok farklı fırçalar. Benim tercihim her zaman Semogue'dan yana olacaktır. Omega 11126'yı da sadece sapı çok hoş olduğu için tutuyorum. Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - utunc - 20/10/2015 (20/10/2015, Saat: 10:48)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @utunc komşum teşekkür ederim. Omega - Semogue tartışması çıksın istemiyorum forumda ama karakterleri çok farklı fırçalar. Benim tercihim her zaman Semogue'dan yana olacaktır. Omega 11126'yı da sadece sapı çok hoş olduğu için tutuyorum. peki komşum en son şunu sorayım. çizmeye müsait mi yumuşaklık sertlik açısından. Cvp: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober - ckeskin - 20/10/2015 (20/10/2015, Saat: 10:55)utunc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: peki komşum en son şunu sorayım. çizmeye müsait mi yumuşaklık sertlik açısından. Yani her domuz fırça gibi. Siyah ve kalın kıllar kesilip break-in sürecini tamamladıktan sonra sıcak suda bekletilip kullanıldığında hiç bir çizme durumu söz konusu değil. |