Geleneksel islak tirasin birinci kurali - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ TEKNİKLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Acemiler İçin Tıraş Teknikleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=38) +--- Konu Başlığı: Geleneksel islak tirasin birinci kurali (/showthread.php?tid=725) |
Geleneksel islak tirasin birinci kurali - zorba58 - 24/01/2013 (23/01/2013, Saat: 17:52)anarche Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sinirliyken tıraş olmayın. Sonra bu köpük neden olmuyor, neden kesmiyor bu jilet diyerek kendinizi heder edersiniz. Kesinlikle katılıyorum. Çok düşünceli ya da dalgınken de tıraşı erteleyin bence. Geçen yanlamasına bıyığımı alırken dudağa sapladım double edgeyi.. Geleneksel islak tirasin birinci kurali - mancho - 24/01/2013 İster sinirli ol ister sakin Al bir beşli kesme cildi Geleneksel islak tirasin birinci kurali - ihtilaf - 24/01/2013 Beşli dediğin gavur icadı bilesin Ceddin gibi ,cesur olasın DE'yi eline alasın,tıpkı küffara savurur gibi urasın (24/01/2013, Saat: 21:44)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İster sinirli ol ister sakin Geleneksel islak tirasin birinci kurali - mancho - 24/01/2013 İlim İlim ilmektir İlim tıraş bilmektir Sen 5 bıçaklıyı bilmezsen Bu nice tahriştir. (24/01/2013, Saat: 22:14)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beşli dediğin gavur icadı bilesin Geleneksel islak tirasin birinci kurali - ihtilaf - 24/01/2013 Tahriş olanlar acemi oğlanlardır bilesin Usta kişi DE'yi cerrah gibi evirir göresin Şaşkın oğlanların tevillerini delil bilirsin Beşli denen yiğit'e yaraşmaz belleyesin İlim İlim ilmektir İlim tıraş bilmektir Sen 5 bıçaklıyı bilmezsen Bu nice tahriştir. Geleneksel islak tirasin birinci kurali - mancho - 25/01/2013 Tekniğin yok, tıraş olamazsın dediler İyi bilmezsen yüzünü kesersin dediler Ben cerrah mıyım a dostlar? Tıraş için ihtisas yap dediler Ninen çamaşırı elde yıkardı Ekmeği yufka yapardı Deden ustura ile başladı Jilet görünce sevindi ona atladı Torun bilgisayar başında Eli makinenin tuşunda Tıraş olacağım denince Sanki 100 yaşında (24/01/2013, Saat: 23:19)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tahriş olanlar acemi oğlanlardır bilesin Geleneksel islak tirasin birinci kurali - ihtilaf - 25/01/2013 Tekniğim yok der,sızlanırsın Biraz gayret derler,nazlanırsın Stephen Hawking tavsiye eder DE'yi Mancho sever ipe un sermeyi Er kişinin bıçakladır hep telaşı Eskiden berber amca attı sana ilk façayı Vay kardeşim ne umutsuz vakasın Chigaco dolaylarında blues çığırasın Azıcık cesur ol al eline DE'yi Birazcık kessende kazandın tecrübeyi Bak gençler bunları okuyor bilesin Bıyığı terlemiş ergenlere cesaret veresin (25/01/2013, Saat: 01:06)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tekniğin yok, tıraş olamazsın dediler Geleneksel islak tirasin birinci kurali - zorba58 - 25/01/2013 hahaha yürü be ihtilaf! Geleneksel islak tirasin birinci kurali - mancho - 25/01/2013 Az gittim uz gittim DE tepe düz gittim Yetmedi ters gittim Bir de üstüne çapraz gittim Almadı sakalları Hep bıraktı kılları Dönünce ben 5 bıçaklı yarime Oh dedim, jileti çöpe ittim Gençlere örnek ol diyesin Sonra hep pomat tavsiye edesin Sürün kesiklerin üstüne Böyle tıraşta keyif neylesin Geleneksel islak tirasin birinci kurali - ihtilaf - 25/01/2013 Bu işler kolay olmaz kesmeden Er kişi korkmaz yüzünü çizmekten Cesaretsizin kesmeyledir hep telaşı Berber amcan neyle kesti kamışı Bir travma soğutmuş senden tıraşı Gel korkma o kadar bozmazsın façayı DE dediğin pamuk gibi narindir okşar suratı Ben shavetteyle attım surata imzayı (25/01/2013, Saat: 02:15)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az gittim uz gittim |