![]() |
Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: TIRAŞ SABUNU, TIRAŞ KREMİ VE TIRAŞ SONRASI CİLT BAKIMI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=11) +--- Forum: Tıraş Sabunları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu (/showthread.php?tid=8416) |
Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - ahraz - 05/02/2019 Var. Ben ismini vermem, kendi isterse açıklasın ![]() (05/02/2019, Saat: 12:21)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam bu sabunu bitirebilen yok mu forumda? RE: Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - FearOfATG - 05/02/2019 (05/02/2019, Saat: 12:23)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Var. Ben ismini vermem, kendi isterse açıklasınNe kadar sürmüş peki? Anonim gelenekselci bunu söylemiş miydi? ![]() Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - ahraz - 05/02/2019 (05/02/2019, Saat: 12:24)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne kadar sürmüş peki? Anonim gelenekselci bunu söylemiş miydi? Gelir şimdi büyük ihtimal. Üç defa içimizden MdC deyince geliyor çünkü ![]() RE: Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - FearOfATG - 05/02/2019 (05/02/2019, Saat: 12:32)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gelir şimdi büyük ihtimal. Üç defa içimizden MdC deyince geliyor çünküTesbihle tam tur yaptım Caner hocam. 33 mdc oldu gelen giden yok.. ![]() Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - ahraz - 05/02/2019 Allah Allah hiç böyle şeyler yapmazdı halbuki. Kötülesem MdC ‘yi gelir hemen ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - Nani Kuş - 05/02/2019 Geldim dostlar Bitirenlerden biri benim yeni MdC Rose almayı düşünüyorum . Sabunla ilğili herşey yazılmış üstüne sadece şunu söylüyorum tüm MdC çeşitlerinde çatı aynı o sebeple koku ( Rose kullanmadım ) olayını fazla önemsemeyin hiç bir çeşidinde koku baymıyor . Benim kullanım alışkanlığım 4 gün MdC 2 gün diğer sabunlar . Pazar günü aile için keyfe bağlı olarak tıraş oluyorum . 200 gr sabun benim kullanım alışkanlığım ile 8 ayda bitiyor . Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - connect - 05/02/2019 haftada 1 veya 2 gün traş oluyorum. Yenisini zor alacağım galiba ![]() Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - gidakontrol - 05/02/2019 Şimdi 8 ay gidiyorsa size, 30 gun yillik izin ve resmi tatilleri eklersek rahat 10 ay gider. Bundan sonraki 15 yıl daha tıraş olacağımı hesaplarsak(emeklilik) 20 kutu daha aldık mı olay tamamdir ![]() Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - vintage - 05/02/2019 Mantic amca MdC ile ucuz Williams sabun arasında pek bir fark olmadığını söylemiş...mişmişmişşşş ![]() Cvp: Martin de Candre "Fougere" Tıraş Sabunu - SKYBRAVE - 05/02/2019 (05/02/2019, Saat: 15:38)vintage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mantic amca MdC ile ucuz Williams sabun arasında pek bir fark olmadığını söylemiş...mişmişmişşşş Bu mesajdan sonra çarşı karışır ağa ![]() ![]() |