Cvp: Günün Tıraşı - ozgun41 - 22/02/2015
ustadim hediye ederim.diyince heveslenmsitik.ama yeniden uretilmesi beklemek hediye edilmesinden daha muhtemel herhalde
(22/02/2015, Saat: 02:45)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Talip olup,bendekine 15 TL veren arkadaşlar var.Cömert teklifler karşısında cömert rakamlar sunuyorum.
Kremini geçenlerde hediye ettim sabunu da hediye ederim bir arkadaşıma
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 22/02/2015
Kısmet hocam herşeyin başı kısmet diyelim ve Sir Moos konusunu kapatalım yoksa pazartesi mahalle berberi müsterilerini Sir Moos ile tıraş etmeye başlayacak
(22/02/2015, Saat: 03:19)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ustadim hediye ederim.diyince heveslenmsitik.ama yeniden uretilmesi beklemek hediye edilmesinden daha muhtemel herhalde
Cvp: Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 22/02/2015
Ne reklam oldu be,
Ama iyi reklam oldu,
Harika reklam oldu,
En son Pars üstadla tabacın reklamını yapmıştık forumca sanırsam
kapatalim ve yeniden uretilmesini umit edelim
yoksa kimsenin satacagi veya hediye edecegi yok anlasilan.
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 22/02/2015
(22/02/2015, Saat: 03:15)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İleride satma,takas durumu olursa haberiniz olur
Üretim yeniden olur beklemek lazım,boşuna çok para vermenin anlamı yok
maürer & wirtz grubuna bir baskın yapmak lazım gelir yada orada onurstyle üstad var o da verebilir baskını durumu anlatabilir, illaki üretiminin durdurulmasının mantıklı bir açıklaması vardır diye düşünüyorum. Tıraş sabunu totemi yapmaya başladım bile ihtilaf komşum
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 22/02/2015
(22/02/2015, Saat: 03:24)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne reklam oldu be,
Ama iyi reklam oldu,
Harika reklam oldu,
En son Pars üstadla tabacın reklamını yapmıştık forumca sanırsam
mornetto üstadım bir defa daha Tabac dersek Pars komşum burada kesin , forumda okumuştum,''üç kere seslenirseniz ben gelirim'' demişti, her an burada olabilir. Bu arada pars komşumla zevkimiz aynı Tabac'ı bir gün sürmediğim sabununun kokusunu koklamadığım gün yok, pars üstada katılmamak içten değil ekmek gibi su gibi ya Aftershaveini parfüm niyetine kullanıyorum devamlı kullandığım parfüm gibi birşey oldu. Bu arada mornetto üstadım size sormak istiyorum bir yardımcı olursanız bana bu konuda çok iyi olur bu Tabac'ın parfümünü nereden buluruz ben İmpa'da göremedim Deodorant, tıraş sabunu ve banyo sabunundan başka birşey yoktu. Bir bilginiz varmı nereden bulabileceğimiz ile ilgili ?
(22/02/2015, Saat: 06:29)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mornetto üstadım bir defa daha Tabac dersek Pars komşum burada kesin , forumda okumuştum,''üç kere seslenirseniz ben gelirim'' demişti, her an burada olabilir. Bu arada pars komşumla zevkimiz aynı Tabac'ı bir gün sürmediğim sabununun kokusunu koklamadığım gün yok, pars üstada katılmamak içten değil ekmek gibi su gibi ya Aftershaveini parfüm niyetine kullanıyorum devamlı kullandığım parfüm gibi birşey oldu. Bu arada mornetto üstadım size sormak istiyorum bir yardımcı olursanız bana bu konuda çok iyi olur bu Tabac'ın parfümünü nereden buluruz ben İmpa'da göremedim Deodorant, tıraş sabunu ve banyo sabunundan başka birşey yoktu. Bir bilginiz varmı nereden bulabileceğimiz ile ilgili ?
Yanılmıyosam Mustaphaturk üstadımda olacak.
http://www.ekkonomik.com/
tabac parfumunu bulmak o kadar da zor degil
zor olan tras sabununu bulmak
http://m.gittigidiyor.com/ara/tabac
(22/02/2015, Saat: 13:51)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim Mornetto hocam.
Bu arada madem ilk 3`e girdi fotolar ödülümü isterim.
Umarim kol saati kazanmamışımdır
İnşaallah resmi açılışa katılıcaz,
Geltir vefalıdır, cebine hediyesini koyup bi hoşgeldini çok görmez.
Günün Tıraşı - theunnamed - 22/02/2015
Keyifli Tıraşlar...
|