Cvp: Günün Tıraşı - Hellhound - 16/03/2015
Ben de haftasonu tıraşının fotoğrafını koyayım. Jilet olarak KAI kullandım ama itiraf edeyim... Polsilver mavilerle yakıştığı için resimde yer buldu
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 16/03/2015
iKon 101
Iridium Super
Fe Domuz Fırça
Fume
Pacific Aftershave
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 16/03/2015
Bu da bugünün tıraşı. İlk defa Futur'a Feather jilet taktım. Sonuçlarından çok memnun kaldım. Bakalım yarın kısa sakalda nasıl sonuç verecek.
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 16/03/2015
Tebrikler komşum,ben cesaret edemiyorum. O kadar mild jilet tutucu ile denedim,ilk perde de lokal kanama yaşıyorum illaki bu jilet ile. Siz futur ile denemişsiniz üstelik.Propasolar da çok şekil söylemek isterim
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 16/03/2015
(16/03/2015, Saat: 13:31)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tebrikler komşum,ben cesaret edemiyorum. O kadar mild jilet tutucu ile denedim,ilk perde de lokal kanama yaşıyorum illaki bu jilet ile. Siz futur ile denemişsiniz üstelik.Propasolar da çok şekil söylemek isterim
Teşekkür ederim komşum. Daha iyileri sizin olsun.
Aslında Futur'a elim bayağı alıştı. Bastırmadan kullandığınızda bir sıkıntı olmuyor.
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 16/03/2015
(16/03/2015, Saat: 11:11)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de haftasonu tıraşının fotoğrafını koyayım. Jilet olarak KAI kullandım ama itiraf edeyim... Polsilver mavilerle yakıştığı için resimde yer buldu
Hocam sıhhatler olsun, kozmetikler süper, Creed Aventus almak istediklerim listemde var
Günün Tıraşı - yamtar - 16/03/2015
Cildimin hassas olması sebebiyle 3 ya da 4 günde banyodan sonra tıraş olurdum. Fakat az önce birden aklıma esip dün bu saatlerde tıraş olduğum halde tamamen soğuk suyla tıraş oldum ve acayip şaşırdım. Neredeyse sıfır tahrişle tıraş oldum. Makine olarak Wilkinson classic astra yeşil ve arko extra sensitive tıraş kremi kullandım. Acaba keramet hangisinde ?
Cvp: Günün Tıraşı - Hellhound - 16/03/2015
(16/03/2015, Saat: 14:34)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam sıhhatler olsun, kozmetikler süper, Creed Aventus almak istediklerim listemde var
Teşekkür ederim. Aventus doğru seçim! Hatta bir süre daha özel kalsın diye yorumunu bile yazmakta direniyorum sitede
Cvp: Günün Tıraşı - porsuk - 16/03/2015
SWORD Nr. 1934 11/16 Ustura
Simpson Chubby 2 Best Badger Tıraş Fırçası
Speick Çubuk Tıraş Sabunu
Acqua di Parma Collezione Barbiere Tıraş Sonrası Balm
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 16/03/2015
Ideal Adjustable
Duke 3
Feather
Col Conk Almond
Crystal Şap
444 Balm