Günün Tıraşı - theunnamed - 19/03/2015
Teşekkürler @mavi üstad. İkon candır
Cvp: Günün Tıraşı - ayha-al - 19/03/2015
Atkili firca
Osma sabun
Ustura
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 19/03/2015
D.R. Harris Eucalyptus
Tipsoft premium silvertip
Filarmonica 12 DT
4711 AS kolonya
Kiehls balm
D.R. Harris Eucalyptus kremi ilk denememdi, Beklediğimin de üzerinde bir krem çıktı, ki beklentim zaten epey yüksekti. Kokusu olips şekerle birebir aynı olduğu için ilk koklamada herkese tanıdık gelen güzel bir koku karşılıyor. Mentolu kararında kullanmışlar dolayısıyla Proraso gibi yüzü dondurmuyor ama çok güzel bir ferahlatma etkisi var. Kolayca yüzde köpürttüm ve kıvamlı bir köpük oldu. Yastıklama, koruyuculuk tam puan, nemlendirmesi de gayet yerinde. Tıraş sonrası soğuk suyla yüzü yıkadığınızda epey ferahlatıyor -tahriş olsa da bu sayede epey bir azalıyordur diye tahmin ediyorum- başka bir ürün kullanmaya ihtiyaç duymayabilirsiniz. Ben denemek için şapı atlayıp, yakıcı bulduğum 4711 tıraş kolonyası kullandım, pek bir yakma etkisi olmadı. Özetle DR Harris krem çok nokta atışı oldu, tipsol komşuma teşekkürler.
Günün Tıraşı - tipsol - 19/03/2015
Sıhhatler olsum komşum, dr harris grubunu krem ve sabun olarak oldukça beğeniyorum. Okaliptüs severler Dr harris edinmeli derim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 19/03/2015
(19/03/2015, Saat: 11:01)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: D.R. Harris Eucalyptus
Tipsoft premium silvertip
Filarmonica 12 DT
4711 AS kolonya
Kiehls balm
D.R. Harris Eucalyptus kremi ilk denememdi, Beklediğimin de üzerinde bir krem çıktı, ki beklentim zaten epey yüksekti. Kokusu olips şekerle birebir aynı olduğu için ilk koklamada herkese tanıdık gelen güzel bir koku karşılıyor. Mentolu kararında kullanmışlar dolayısıyla Proraso gibi yüzü dondurmuyor ama çok güzel bir ferahlatma etkisi var. Kolayca yüzde köpürttüm ve kıvamlı bir köpük oldu. Yastıklama, koruyuculuk tam puan, nemlendirmesi de gayet yerinde. Tıraş sonrası soğuk suyla yüzü yıkadığınızda epey ferahlatıyor -tahriş olsa da bu sayede epey bir azalıyordur diye tahmin ediyorum- başka bir ürün kullanmaya ihtiyaç duymayabilirsiniz. Ben denemek için şapı atlayıp, yakıcı bulduğum 4711 tıraş kolonyası kullandım, pek bir yakma etkisi olmadı. Özetle DR Harris krem çok nokta atışı oldu, tipsol komşuma teşekkürler.
Sıhhatler olsun komşum, Fili çok yakışıklı ustura, tıraş da çok yakışıklı olmuş okaliptüs ile.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 19/03/2015
(19/03/2015, Saat: 15:04)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum, Fili çok yakışıklı ustura, tıraş da çok yakışıklı olmuş okaliptüs ile. Teşekkürler Aleksey. Çok janti tıraş oldu hakketten de
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 19/03/2015
Ideal sanırım bana biraz mild geliyor.
- Ideal DE + Gillette 7 O'Clock Sharp Edge Jilet
- Edwin Jagger Super Badger Fırça
- Speick Krem
- 444 Balsam
Cvp: Günün Tıraşı - candova - 19/03/2015
bu sabah
Cvp: Günün Tıraşı - cosa_nostra - 19/03/2015
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 20/03/2015
(19/03/2015, Saat: 23:58)cosa_nostra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Komşum sıhhatler olsun, nicedir usturalı fotoğraf göremiyorduk sizden.
|