Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 20/03/2015
Futur'u sevenler ve sevdiğini henüz bilmeyenler derneği
Cvp: Günün Tıraşı - Jazgara - 20/03/2015
Yeni yeni tecrübeler kazandıkça her birini denemeye çalışıorum ve farklı Şeyler denemek insanın zihnini biraz olsun stresten telaştan uzaklaştırıyor. Sultan sonra iyice yumuşayan fırçama bikaç damla badem Yağı damlattım ve Yüzümü Güzelce moos marka gliserinli sabunla yedire yedire yıkadım. Sıcak suyla tabi yumuşacık oldu. Arka sabunu yüzüme sürdükten sonra Yağlı fırçamla 2 3 dakika Güzelce köpürtmek. EJ DE89 BL makinem ve yeşil Astra jiletimle her saniyesinden keyif alarak sakal tıraşımı oldum. Traş sonrası yüzüme birşey sürmedim. Çünkü badem Yağı oldukça nemli ve acısız Tıraş olmamı sağladı. 1 saate yakın sinek kaydı Yüzümü okşayarak keyfini çıkarttım.
Cvp: Günün Tıraşı - OnLyTNT - 21/03/2015
Proraso tıraş öncesi
EJ Barley
Sputnik
Nivea mild
Fonex
Zaza şap
Bay Rum
Nivea Cool Kick
Niveaları bitirme tıraşı yine. Krem her zaman olduğu gibi cayır cayır yaktı. İki tıraşlık bir şey kaldı. Balmında dibini görürüm yakında.
Son tıraşlarım her daim iyi geçmesine rağmen rutinin biraz dışına çıkınca sonuç berbat oluyor. Sputnik boğazı pancar tarlasına çevirdi. Teflon kaplı bıçaklar kesinlikle bana göre değil. Keskin bir bıçak aslında ama fena takılıyor, noktasal kanamalara davetiye çıkarıyor.
Keyifsiz bir tıraş oldu vesselam :/.
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 21/03/2015
-Duke 3 Best
-Standard Razors Black
-Personna Platinum
-Mike's Orange/Cedarwood/Blackpepper
-L'occitane Baux ASB
Feather'la da anlaşamadıktan sonra tam Platinumlar bana gelmiyor derken Personna beni çok şaşırttı. Keskinliği konusunda bir fikir oluşmadı ancak çok konforlu bir tıraş verdi.
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 21/03/2015
Aleksey komşum sıhhatler olsun ben Salı günü tıraş olmuştum personna ile. Gayet takılmayan akan fakat yumuşak bir jilet, keskinlik konusunda bende tam bir fikir sahibi olamadım fakat permasharpa kıyasla daha iyi tıraş çıkarttığı kesindir
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 21/03/2015
(21/03/2015, Saat: 01:13)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aleksey komşum sıhhatler olsun ben Salı günü tıraş olmuştum personna ile. Gayet takılmayan akan fakat yumuşak bir jilet, keskinlik konusunda bende tam bir fikir sahibi olamadım fakat permasharpa kıyasla daha iyi tıraş çıkarttığı kesindir
Sana kötü perma denk gelmiştir veya Kıbrıs'takiler çok beklediyse sorun ondan olmuş olabilir. Ben burada İmpa'dan aldığım Permalarla sorunsuz tıraş olabiliyorum komşum. Hani fikrin kalıcı olmasın, iyi bir yerden alınca yine dene diye yazdım. Ha bu kadar jilet varken permayı tercih eder miyim? Daha iyi jiletler var tabii ki o ayrı.
Cvp: Günün Tıraşı - ayha-al - 21/03/2015
bugun sabah asagidaki malzemeyi kullandim
Günün Tıraşı - GartBnx - 21/03/2015
Cvp: Günün Tıraşı - recklesstr - 21/03/2015
(21/03/2015, Saat: 03:53)ayha-al Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bugun sabah asagidaki malzemeyi kullandim
Sıhhatler olsun, vie-long fırçadan memnun musunuz?
Cvp: Günün Tıraşı - ayha-al - 21/03/2015
(21/03/2015, Saat: 09:50)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun, vie-long fırçadan memnun musunuz?
Cok tesekkur ederim sizede sihhatler olsun
Vie-long 18mm dugum atkili firca benim kullandigim. Domuz kilindan cok iyi. Porsuk denemedim daha nasil oldugunu bilmiyorum.
Alacaksaniz en az 24mm dugum olursa daha iyi olur derim. Ayrica 26mm,ve 30mm atkili fircam var. Onlarin kullanma rahatligini gordugum icin boyle diyorum.
|