Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 26/03/2015
(26/03/2015, Saat: 11:18)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: geltir scuttle+ tipsoft finest+ i coloniali mango + weishi 9306-c +polsilver iridium+rebul aftershave(kolonya+balm)
Sıhhatler olsun komşum,kolonyadan sonra balm etkisi nasıl oluyor... Ben genelde ya kolonya ya balm kullanıyorum. İkisini denemedim merak ettim açıkçası.
Cvp: Günün Tıraşı - emre-sti - 26/03/2015
önce yaksın sonra toparlasın diye kullandım daha önce balm kullanmamıştım güzel oldu ama
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 26/03/2015
(26/03/2015, Saat: 11:34)emre-sti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: önce yaksın sonra toparlasın diye kullandım daha önce balm kullanmamıştım güzel oldu ama
Bende yarın ki tıraşım da deneyeceğim,güzel fikre benziyor
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 26/03/2015
akşam: arko+niva fırça ve dorco marka en ucuzundan 2 bıçaklı kullan at ile saçı tıra ettim. aleti elimde tutarken bile basitliğinden hafifliğinden ve kalitesizliğinden sinirim bozuldu gülme geldi
sabah: er1912+gem ptfe(8), arko, fs silvertip ve old spice classic ile kendime anca geldim
Cvp: Günün Tıraşı - porsuk - 26/03/2015
SWORD Nr. 1934 11/16 Ustura
Penworks Silvertip Tıraş Fırçası
Valobra Çubuk Tıraş Sabunu
Brut Musk Tıraş Kolonyası
Rebul Lavanda EDC
Geltir Rustik Tıraş Çaydanlığı
Cvp: Günün Tıraşı - ayha-al - 26/03/2015
(15/12/2011, Saat: 23:44)piankhy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu akşam yine rutin iki günde bir olduğum tıraşımı tamaladım. Sabun olarak Proraso kullandım. Fırça ise her zamanki FS fırçam. Makine günlük kullandığım Edwin Jagger. Ve jilet, Bolzano. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, Bolzano'yu denemem devam ediyor ve bugün aynı jiletle 6. tıraşımı oldum. Bana da çok inanılmaz ve ilginç geliyor ama halen bir körlenme belirtisi yok. Çatır çatır kesiyor, takılma ve tahriş yapmıyor. Pürüzsüz, sinekkaydı bir tıraş veriyor. Daha ne kadar gidecek bilmiyorum ama hayretler içerisindeyim. Sanırım 2-3 tıraşı daha çıkartacak. Bir jiletle 10 tıraş dersek, verdiğim paraya hayli hayli değiyor. 2 perde tıraşla sinekkaydını yakaladım. Bir de tersten aldım ama sadece boyun ve çene bölgesini. Tıraşın sonunda şapı sürdüğümde sadece boyun bölgemde hafif bir yanma hissettim ki, bunun da büyük sebebi boynumda kestiğim sivilceydi diye düşünüyorum. Bolzano'yu denemekten sarı 7 o'clock'ları hala deneyemedim. Ama bunu da körlenmeden atmak içime sinmiyor açıkçası. Şu ana dek kullandığım jiletler içinde favorim diyebilirim. Elimdeki tüm jiletler bittiğinde ki, elimde oldukça jilet var, sadece Bolzano ile devam edebilirim.
Bolzano ile 6 olduysaniz birde Muhle deneyin umdugunuzdan daha fazla tras olursunuz
Cvp: Günün Tıraşı - Seryoga434 - 26/03/2015
gilette super speed
tabac sabun
tabac balsam
silvertip fırça
zaza şap
permasharp jilet
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 26/03/2015
(26/03/2015, Saat: 20:47)Seryoga434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gilette super speed
tabac sabun
tabac balsam
silvertip fırça
zaza şap
permasharp jilet
Seryoga434 komum sıhhatler olsun, gillette super speed ateş ediyor. Not : Tabac candır !!!
Günün Tıraşı - Seryoga434 - 26/03/2015
teşekürl
Sent from my iPhone using Tapatalk
Günün Tıraşı - Seryoga434 - 26/03/2015
(26/03/2015, Saat: 21:30)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Seryoga434 komum sıhhatler olsun, gillette super speed ateş ediyor. Not : Tabac candır !!!
komşum teşekrler çok sağolun
Sent from my iPhone using Tapatalk
|