Tıraş Ekipmanlarımız - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=36) +--- Konu Başlığı: Tıraş Ekipmanlarımız (/showthread.php?tid=8) |
Cvp: Tıraş Ekipmanlarımız - Samet - 26/05/2020 @GecayS estağfirullah hafife almak olurmu efenim, aksine hayli ağır olduğunuzu görmüş oldum fotoğrafınızdan Az olsun öz olsun, misal subi gibi, alınca 20 yıl işinizi görsün. Evropalar gibi 5 yılda eskimesin, ya da daha cancanlısına heves ettirmesin. @tarkaner abi hem ayrıca kıvrım kıvrım yollarda amcaları birazcık üzmek zorunda kalıyordum bazen istemeye istemeye, düzde hızlı gitsem ne olur etrafı seyredemedikten sonra RE: Cvp: Tıraş Ekipmanlarımız - tarkaner - 26/05/2020 (26/05/2020, Saat: 19:08)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GecayS estağfirullah hafife almak olurmu efenim, aksine hayli ağır olduğunuzu görmüş oldum fotoğrafınızdan Az olsun öz olsun, misal subi gibi, alınca 20 yıl işinizi görsün. Evropalar gibi 5 yılda eskimesin, ya da daha cancanlısına heves ettirmesin.Daha dün yazdım, at sahibine göre kişner: Pilotaj diyorum @Samet Bizim yollar hemi de yokuş, hemi de kıvrım kıvrım bahçecik . @GecayS sipirmin de illaki takılsın mı yani bize, @Nani Kuş yetiyordu zaten. @Mustbe direkt aldım selamını kardeşim. Sevenlerimize takılmadan edemiyorum, esen kalın. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tıraş Ekipmanlarımız - GecayS - 26/05/2020 [mention]Mustbe [/mention] Teşekkürler komşum Şimdi duraklama dönemine geçiyoruz. [mention]Tarkaner [/mention] komşum haklısın yeni cephe kaza ile açıldı. Gençler saracak yaşlılıktan diye ama [mention]Nani kuş [/mention] & [mention]Samet [/mention] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RE: Tıraş Ekipmanlarımız - tarkaner - 26/05/2020 (26/05/2020, Saat: 20:59)GecayS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [mention]Mustbe [/mention] Teşekkürler komşumSıhhatler olsun, duraklama değil de deneyim kazanma dönemi bu dönem. Sonrası tehlikeli. Keyiflerin, keşiflerin bol olsun kardeşim. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tıraş Ekipmanlarımız - Nani Kuş - 27/05/2020 @GecayS @tarkaner tombiş emmişler hızlı tüketmeyin yavaş yavaş Please sağlıkla keyfine vararak güzel anılarak biriktirerek yavaş yavaş kullanın cicilerinizi efendim . Tıraş Ekipmanlarımız - GecayS - 27/05/2020 [mention]Nani kuş [/mention] Teşekkürler diyorum. Biz [mention]Tarkaner [/mention] komşum bir Tayland yapıp gelelim. Size sabun getireceğiz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RE: Tıraş Ekipmanlarımız - tarkaner - 27/05/2020 (27/05/2020, Saat: 00:43)GecayS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [mention]Nani kuş [/mention]Ben Japonya yı merak ediyorum. Sen Tayland ben Osaka yapalım. Japon sabunu olmasada Feather Kai ne varsa toplar gelirim. Tek korkum bavul X-Ray de metal yoğunluğu alarmı verir mi acaba? SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tıraş Ekipmanlarımız - GecayS - 27/05/2020 (27/05/2020, Saat: 00:51)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben Japonya yı merak ediyorum. Sen Tayland ben Osaka yapalım. Japon sabunu olmasada Feather Kai ne varsa toplar gelirim. Tek korkum bavul X-Ray de metal yoğunluğu alarmı verir mi acaba? Japonya benim listemde de ilk sıradadır. Giden her arkadaşı oturup saatlerce dinliyorum Kültürlerini filan sıkı okurum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: Tıraş Ekipmanlarımız - dikdik_s - 27/05/2020 Uzakdogu olursa +1 varım diyorum. @GecayS kardesim, eger hanımı yeni tıras malzemesi almaya Pattaya'ya gidiyorum açıklaması ile ikna edebilirsen yeminle istedigin yeni makina orada benden sana hediye. Tıraş Ekipmanlarımız - GecayS - 27/05/2020 (27/05/2020, Saat: 02:55)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzakdogu olursa +1 varım diyorum. [mention]dikdik_s [/mention] komşum pattaya izin mi ? Ben iki sezon önce Moskova’ya Galatasaray macina gidemedim. Elimde belgeleriyle kaldım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |