Günün Tıraşı - Seryoga434 - 30/03/2015
(30/03/2015, Saat: 20:22)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Jilet ve sabunu ilk defa kullanmama ragmen harika bir tiras oldu. MWFnin kokusu cok hosuma gitti, orjinal bir koku. Eski ve karizmatik bir erkek kolonyasi canlandirdi aklimda, ben de Old Spice ile devam ediyim dedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk dostum sıhhatler olsun.güzel traş olmuş.enstrumanlar yeni galiba güzel günlerde kullan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 30/03/2015
(30/03/2015, Saat: 20:22)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Jilet ve sabunu ilk defa kullanmama ragmen harika bir tiras oldu. MWFnin kokusu cok hosuma gitti, orjinal bir koku. Eski ve karizmatik bir erkek kolonyasi canlandirdi aklimda, ben de Old Spice ile devam ediyim dedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk sıhhatler olsun Aleksey komşum, MWF zorladımı biraz köpük yaparken, genellikle zor yapılıyor köpük diye feedbackler var sabun ile ilgili. Bu arada Duke 3 ve Vintage Old Spice ateş ediyor
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 30/03/2015
@Seryoga434 teşekkür ederim komşum, bir MWF bu haftasonu katıldı aramıza. Sample olarak sağolsun Chinaski komşum verdi. Gerisi rotasyon, sputnik'e daha yeni sıra geldi.
@Mehmet Kiraz valla Duke'un marifeti mi, sabun mu nemliydi suyum mu çok yumuşak bilmiyorum ama harika bir köpük verdi çok uğraştırmadan. Proraso bile beni daha çok uğraştırıyordu bundan. Çok beğendim.
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 30/03/2015
(30/03/2015, Saat: 21:29)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Seryoga434 teşekkür ederim komşum, bir MWF bu haftasonu katıldı aramıza. Sample olarak sağolsun Chinaski komşum verdi. Gerisi rotasyon, sputnik'e daha yeni sıra geldi.
@Mehmet Kiraz valla Duke'un marifeti mi, sabun mu nemliydi suyum mu çok yumuşak bilmiyorum ama harika bir köpük verdi çok uğraştırmadan. Proraso bile beni daha çok uğraştırıyordu bundan. Çok beğendim. Güzel günlerde kullan Aleksey. Sabunu rendeleyip kaba bastığım için normalden kolay köpüruyor. Ilk aldığımda evdeki sert su ile epwy zorlamisti beni. Sonradan favorim oldu tabi o ayrı.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 30/03/2015
SE denemelerim devam ediyor. Bu hafta denediğim GEM Blue Carbon SE jilet kesinlikle hayatımda kullandığım en kötü jiletti. İlk perdeyi zor tamamladım. PTFE ne kadar keskinde bu da aksine hiç kesmiyordu. Ben de tıraş DE89+Perma-Sharp ile tamamladım. Denemediğim Carbon Steel ve Treet kaldı. Bakalım onlar nasıl çıkacaklar.
Cvp: Günün Tıraşı - theunnamed - 30/03/2015
@cihankeskin hocam içimden bir ses sizi üzen şeyin Bullet Tip olduğunu söylüyor. Clogpruf yada biraz daha agresif MMOC ‘ye şans vermelisiniz sanki.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 30/03/2015
(30/03/2015, Saat: 22:07)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskin hocam içimden bir ses sizi üzen şeyin Bullet Tip olduğunu söylüyor. Clogpruf yada biraz daha agresif MMOC ‘ye şans vermelisiniz sanki.
Komşum MMOC da var evde Elimde 4 tane farklı SE jilet var farklı. Şuan bir tur Bullet Tip ile dönüyorum. Sonra MMOC ile bir tur döneceğim aynı tip jiletleri. PTFE gayet güzel tıraş verdi hatta inanılmaz yakın oldu tıraş ama Blue Carbon gerçekten de akmadı. Takıldı kaldı. Kartuşu bıraktığımdan beri bu hissi yaşamamıştım.
Cvp: Günün Tıraşı - candova - 30/03/2015
Yarın sabah için;
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 30/03/2015
@candova sıhhatler olsun, Avocado'lar üst üste gelmiş TOBS'un en sevilen ve tutulan ürünlerinden biri anladığım kadar?
Günün Tıraşı - theunnamed - 30/03/2015
|