![]() |
ToptanTr.com - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Buradan Aldım (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=23) +--- Konu Başlığı: ToptanTr.com (/showthread.php?tid=12118) |
RE: Cvp: ToptanTr.com - FearOfATG - 23/09/2020 (23/09/2020, Saat: 13:00)gibicibicis_34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gilette markasının jiletlerini çok uyguna satıyorlar. Arkadaşlar ürünler orjinal mi asıl sorun o . 100 lü kartela gilette nacet başka bir yerde 120 tl iken orada 45 tl ye gördüm. Orjinal olup olmadığı önemli yoksa kargo 2 günde gelmiş 5 günde gelmiş önemli değil . Deneyen var mı ?Merhaba, hocam biraz yukarılarda tüm sorularınızın cevapları var, müsait olduğunuzda okuyun isterseniz birçok yorum var. Cvp: ToptanTr.com - gibicibicis_34 - 23/09/2020 Teşekkürler . Okudum orjinalmiş . 63 sayfa olunca ilk sayfalara ve son sayfalara baktım. Genel olarak deneyen arkadaşlar orjinal demiş. Sipariş geçiyorum o zaman ![]() Cvp: ToptanTr.com - mustbe - 23/09/2020 (23/09/2020, Saat: 14:46)gibicibicis_34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler . Okudum orjinalmiş . 63 sayfa olunca ilk sayfalara ve son sayfalara baktım. Genel olarak deneyen arkadaşlar orjinal demiş. Sipariş geçiyorum o zaman bonherre sitesine bakın 10 lira pahalı ama tıraş için daha zengin içerikli sizin için Cvp: ToptanTr.com - Erdi - 11/10/2020 Derby'nin tıraş kremini alan üstadlarım var mı? Yeni tarihli mi gönderiyorlar? Cvp: ToptanTr.com - arandur - 11/10/2020 (11/10/2020, Saat: 01:15)Erdi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Derby'nin tıraş kremini alan üstadlarım var mı? Yeni tarihli mi gönderiyorlar? Ben aldım ama kutusunu attığım için SKT kontrolü yapamıyorum. Ürünün performansında sorun yok. Cvp: ToptanTr.com - marv - 11/10/2020 @"Erdi" bu ambalaj yeni tarihli üretim. Hoş eskisi de olsa farketmez , bunlar açılmadığı sürece hava almazsa kolay kolay bozulmaz ancak siteden farklı ürünler de alacaksınız yanına eklemenizi tavsiye ederim. Marketten de alsanız 5 TL ya alırsınız zaten. Cvp: ToptanTr.com - Erdi - 11/10/2020 (11/10/2020, Saat: 16:36)kaanayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Erdi" bu ambalaj yeni tarihli üretim. Hoş eskisi de olsa farketmez , bunlar açılmadığı sürece hava almazsa kolay kolay bozulmaz ancak siteden farklı ürünler de alacaksınız yanına eklemenizi tavsiye ederim. Marketten de alsanız 5 TL ya alırsınız zaten. Kesinlikle öyle yapacağım. Onun için sordum Cvp: ToptanTr.com - Amokachi - 11/10/2020 Toptantr.com dan aldığım Gillette 7 o'clock yeşil, Gillette Platinium ve Gillette Silver Blue sipariş verdim ürünler çabuk geldi. Gillette yeşil 7 o'clock olanı denedim güzeldi bence. Üretim konusuna gelince ürünler Rusya veya Avrupa'da değil Güney Afrika'da üretilmiş. Bunlar arasında bi fark var mı onu deneme imkanım olmadığı için bilmiyorum. Keyifli tıraşlar ![]() Cvp: ToptanTr.com - bansheee - 11/12/2020 Gillette 7 o'clock yeşil ürününü aldım. Berber usturası ile kullanıyorum gayet güzel ,memnunum.Bu arada kartelada da jilet kutularında da "rusya'da üretilmiştir" yazıyor.Silver blue da sipariş edeceğim gelince onu da yazarım Cvp: ToptanTr.com - necatiatceken - 17/12/2020 merhaba toptan tr den daha önce sipariş verdim , şimdi marmara tıraş sonrası kolonyaların uygun fiyat olduğunu gördüm , kargo parasını müşteriden almaları dışında sorun yok şimdilik , değerlendirmeyi ürünler geldikten sonra tekrar size yazarım . |