Cvp: Günün Tıraşı - mancho - 03/04/2015
'Odam kireç tutmuyor' gibi oldu bu
Cvp: Günün Tıraşı - Hellhound - 03/04/2015
(03/04/2015, Saat: 15:25)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1305 görsel olarak pek güzel ama, köpük tutma performansı çok kötü, 15 gündür falan kullanıyorum 2. perdede köpük kalmıyor. Oysa yeni aldığım FE daha ilk günden süper köpük tutuyor, ben anlamadım bu işi
Farklı metodlar denemenizi ve daha fazla ürün yüklemesi yapmanızı öneririm.
Cvp: Günün Tıraşı - ayha-al - 03/04/2015
(03/04/2015, Saat: 09:47)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- Vulfix krem
- Tipsoft premium silvertip
- Bonsa 6/8 ustura
- Old Spice
Sapı çok eskimiş Bonsa' ya çok harika bir Bocote sap yapan @taskind üstadıma teşekkür ederim. Haftayı baharatlı bitirdik, herkese iyi Cumalar.
cok guzel olmus sap.gule gule kullanin
suna bakin cok guzel bir usturaydi ne hale geldi
RE: Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 03/04/2015
(03/04/2015, Saat: 18:16)ayha-al Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cok guzel olmus sap.gule gule kullanin
suna bakin cok guzel bir usturaydi ne hale geldi
Teşekkürler komşum, sizin ustura nasıl bu hale geldi?
ustune tras sabunu dustu seramik kap
Sivasta bir boynoz sap yaptirdim begenmedim. geri soktuk. simdi ebayda sunu gordum. bu nasil olur acaba
Cvp: Günün Tıraşı - taskind - 03/04/2015
(03/04/2015, Saat: 18:29)ayha-al Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sivasta bir boynoz sap yaptirdim begenmedim. geri soktuk. simdi ebayda sunu gordum. bu nasil olur acaba
ölçüleri güzel ancak et kalınlığınıda bilmek lazım , ince olması da kalın olması da sorunlu olur çünkü işlenmesi
epey zorlar bence e-bay de bu boynuzların ben kırmızı boyanmışını da görmüştüm onlara da bir bak istersen
daha güzel duruyor
Cvp: Günün Tıraşı - taskind - 03/04/2015
(03/04/2015, Saat: 09:47)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- Vulfix krem
- Tipsoft premium silvertip
- Bonsa 6/8 ustura
- Old Spice
Sapı çok eskimiş Bonsa' ya çok harika bir Bocote sap yapan @taskind üstadıma teşekkür ederim. Haftayı baharatlı bitirdik, herkese iyi Cumalar.
Komşum güle güle kullan
(03/04/2015, Saat: 18:52)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ölçüleri güzel ancak et kalınlığınıda bilmek lazım , ince olması da kalın olması da sorunlu olur çünkü işlenmesi
epey zorlar bence e-bay de bu boynuzların ben kırmızı boyanmışını da görmüştüm onlara da bir bak istersen
daha güzel duruyor
ustad hangisi sunlarmi yada paylasabilirmisiniz
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 03/04/2015
-Omega 49 Kırmızı
-Standard Razors Black
-Sputnik (1)
-Colonel Conk Almond
-Old Spice
Bol soğuk suyla tahrişsiz tıraş oldum, ama su o kadar soğuktu ki valla tıraştan hiç bir şey anlamadım. Col conk çok sevdiğim bir sabun da değildi, bitsin diye İzmir'e onu aldım sadece.
Sıhhatler olsun.
|