Günün Tıraşı - GartBnx - 04/04/2015
Cvp: Günün Tıraşı - Aleksey - 04/04/2015
(04/04/2015, Saat: 01:57)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sıhhatler olsun hocam, nasılmış bu Tremonia?
RE: Cvp: Günün Tıraşı - GartBnx - 04/04/2015
(04/04/2015, Saat: 02:01)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun hocam, nasılmış bu Tremonia? Kokusu naneli limonata gibi, köpük kıvamı ise kartuslularda bulunan gel plaka gibi. Koruma nemlendirme guzel ancak eski formül icin kötü diyorlar, benim denediğim yeni formül
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 04/04/2015
cihan komşumun aklındaki ürünler kısmında bu ürün vardı
Cvp: Günün Tıraşı - Mehmet Kiraz - 04/04/2015
(27/03/2015, Saat: 22:35)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İlk defa Speick Active ile güzel bir tıraş oldum ama bu kadar kullanırsam herhalde 4-5 tıraşta biter.
lazım olursa seslenmen yeterli cihan komşum mavisinden de yollarız, hertürlü
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 04/04/2015
Bugün haftasonu tıraşı için gerekli hazırlıklarımı yaptım, erken saatte duş almayı seviyorum. O sebeple duş almadan önce hazırladığım yaklaşık 60 derecelik su ve 7-8 dakika beklettiğim Semogue 1305 fırça ve Edwin Jagger Lime tıraş kremi ikilisiyle yüzde köpürtme tekniğiyle güzel ve koruyucu köpük elde ettim. Ancak kişisel tercihim yine tıraş sabunlarından yana olacak sanırım. Tıraş makinesi Merkur Futur, jilet Bolzano. Cildi çok yormamak adına 1-1,5 ayarda iki perde temiz ve yakın bir tıraş elde ettim. Tıraş sonrası Edwin Jagger Lime Aftershave Lotion yeterli oldu. Akabinde sevdiğim kokulardan Acqua Di Parma kolonya ile tıraşı tamamladım. Hepsi iyi güzel de daha hava aydınlanmadı, haftasonu bu saatte güne hazırlanıp sonrasında ne yapacağımı düşünmemiştim. Neyse hayırlısı.
Cvp: Günün Tıraşı - mecheng - 04/04/2015
(04/04/2015, Saat: 07:23)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün haftasonu tıraşı için gerekli hazırlıklarımı yaptım, erken saatte duş almayı seviyorum. O sebeple duş almadan önce hazırladığım yaklaşık 60 derecelik su ve 7-8 dakika beklettiğim Semogue 1305 fırça ve Edwin Jagger Lime tıraş kremi ikilisiyle yüzde köpürtme tekniğiyle güzel ve koruyucu köpük elde ettim. Ancak kişisel tercihim yine tıraş sabunlarından yana olacak sanırım. Tıraş makinesi Merkur Futur, jilet Bolzano. Cildi çok yormamak adına 1-1,5 ayarda iki perde temiz ve yakın bir tıraş elde ettim. Tıraş sonrası Edwin Jagger Lime Aftershave Lotion yeterli oldu. Akabinde sevdiğim kokulardan Acqua Di Parma kolonya ile tıraşı tamamladım. Hepsi iyi güzel de daha hava aydınlanmadı, haftasonu bu saatte güne hazırlanıp sonrasında ne yapacağımı düşünmemiştim. Neyse hayırlısı.
Sihhatler olsun ustad, erken kalkan yol alir iyi yapmissiniz
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 04/04/2015
(04/04/2015, Saat: 10:21)mecheng Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sihhatler olsun ustad, erken kalkan yol alir iyi yapmissiniz
Teşekkür ederim komşum, kitap okumaya sardım mecbur
Cvp: Günün Tıraşı - emre-sti - 04/04/2015
Geltir scuttle
Semogue 1470
i coloniali mango
feather ac dx+ pro blade
ali bıyıklı şap
Cvp: Günün Tıraşı - siralexf - 04/04/2015
günümüz insanının belkide sigara ve suni şekerli gıdalardan sonraki en büyük düşmanı kozmetik alışkanlıkları,
ne bulursak yüzümüze vucudumuza boca ediyoruz bugün için sağlıklı normal görülen içerikler 5 sene sonra çok zararlı ve kanserojen olduğu açıklanıp uzak durun deniyor, nacizane bu konuya biraz daha dikkatli yaklaşmakta fayda görüyorum..
|