Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 05/04/2015
(05/04/2015, Saat: 16:25)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komlum sıhhatler olsun. Siz de gillette slim adj vardı sanırım, r41 ile kıyaslarsanız sevinirim.
Hocam R41 ile bir defa tiras oldum henüz, dolayisiyla karsilastirma yapmam cok dogru olmaz. Ama muhtemelen bu Mühle benim Gilette'leri emekli eder Yalniz sunu da unutmayin lütfen, mesajimda da yazdim, insanlarin ciltleri ve hassasiyetleri farkli, bana iyi geldi diye size de birebir uyar diye bir kural yok. Önümüzdeki haftayi sadece R41 + Feather ile gecirecegim, haftasonuna bir daha yorum yaparim.
Cvp: Günün Tıraşı - Hellhound - 05/04/2015
sertaç, şahane ekipman, şahane hazırlık! Bende de Morgoth'un yeni albümü çalıyordu, setup ise şu şekilde;
naayi, R41'i beğenmene sevindim Tüm set şahane gözüküyor!
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 05/04/2015
(05/04/2015, Saat: 16:30)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam R41 ile bir defa tiras oldum henüz, dolayisiyla karsilastirma yapmam cok dogru olmaz. Ama muhtemelen bu Mühle benim Gilette'leri emekli eder Yalniz sunu da unutmayin lütfen, mesajimda da yazdim, insanlarin ciltleri ve hassasiyetleri farkli, bana iyi geldi diye size de birebir uyar diye bir kural yok. Önümüzdeki haftayi sadece R41 + Feather ile gecirecegim, haftasonuna bir daha yorum yaparim.
Teşekkürler komşum, ben R89 ile tahriş yaşarken,Gillette adj 9. ayar da sorun yaşamadığımdan merak ettim. zira gilletten de daha agrasif sanırım.
Cvp: Günün Tıraşı - kethuda57 - 05/04/2015
(05/04/2015, Saat: 17:34)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler komşum, ben R89 ile tahriş yaşarken,Gillette adj 9. ayar da sorun yaşamadığımdan merak ettim. zira gilletten de daha agrasif sanırım.
Komşum R41 89 a göre çok daha agresif. Bence hiç yanaşmayın
Günün Tıraşı - Aleksey - 05/04/2015
1 saatte neler olmus forumda, m&f, caties bubbles, strop shoppe, chubby 3 ... Herkese sihhatler olsun.
Naayi komsum fatboy emekli olacaksa talibim, deneyimli hocalari seviyoruz genc nesil olarak.
Bir kac gundur TSNde de takiliyorum, valla adama m&f aldirirlar.
Hellhound, hocam nasil kokusu Black Tie'in? Aventus'u cagristiriyor mu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aleksey, uzaktan yakından alakası yok Aventus ile Black Tie'in. Derinin desteklediği odunsu bir misk kokusu Black Tie. Benim ciddi ciddi çok hoşuma gitti. Sadece biraz daha yoğun kokmasını isterdim. onur98 üstada da teşekkür edeyim birkez daha böyle özel bir sabunla tanışmamı sağladığı için.
(05/04/2015, Saat: 17:34)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler komşum, ben R89 ile tahriş yaşarken,Gillette adj 9. ayar da sorun yaşamadığımdan merak ettim. zira gilletten de daha agrasif sanırım.
Siz zaten rahat tiras oldugunuz bir kombinasyon bulmussunuz R89'u kullanmadim, ama kethuda'nin dedigi gibi R41 daha agresif diye biliyorum ben de.
(05/04/2015, Saat: 16:30)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sertaç, şahane ekipman, şahane hazırlık! Bende de Morgoth'un yeni albümü çalıyordu, setup ise şu şekilde;
naayi, R41'i beğenmene sevindim Tüm set şahane gözüküyor!
sana da sihhatler olsun bu arada strop shoppe ve art of shaving US'den ilgilendigim iki firma, nasil sabun?
(05/04/2015, Saat: 18:35)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sana da sihhatler olsun bu arada strop shoppe ve art of shaving US'den ilgilendigim iki firma, nasil sabun?
Koku ve performans olarak şahane. Kıvam olarak öyle noel baba sakalı gibi değil, daha düz bir köpük yapıyor. Bu ilk kullanımım olduğundan biraz fazla sulu bir köpük de hazırlamış olabilirim. Denemelerim sonucu bir şey karalarım sanırım ilgili bölüme.
Edit: Bir de kısa süreli bir kızarıklık ve kabarıklık yaşadım tıraş sonunda. Tahriş gibi değil ama... Ya TOBS'larda olduğu gibi Black Tie da hafif ısırdı cildimi ya da ilk haftanın acemiliğiyle "badger burn" denen hadise oldu Chubby ile
(05/04/2015, Saat: 18:47)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koku ve performans olarak şahane. Kıvam olarak öyle noel baba sakalı gibi değil, daha düz bir köpük yapıyor. Bu ilk kullanımım olduğundan biraz fazla sulu bir köpük de hazırlamış olabilirim. Denemelerim sonucu bir şey karalarım sanırım ilgili bölüme.
Edit: Bir de kısa süreli bir kızarıklık ve kabarıklık yaşadım tıraş sonunda. Tahriş gibi değil ama... Ya TOBS'larda olduğu gibi Black Tie da hafif ısırdı cildimi ya da ilk haftanın acemiliğiyle "badger burn" denen hadise oldu Chubby ile
Tesekkürler hellhound
|