Cvp: En Son Ne Aldınız ? - koolandgang - 02/12/2015
Bu arada "Geltir" indirim kodu ile Gifts and Care sitesindeki alışverişlerimizden 10% indirim alabiliyoruz. Ürünler Türkiye'ye tax free fiyattan gönderiliyor.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - blueshadov - 02/12/2015
13/11/2015 te satın almış olduğum razorock plissooft synthetic fırçam bu gün teslim edildi.Cumartesi den beri dağıtım da idi.Sonunda geldi çok şükür. Henüz kullanmadım. yanlız dikkatimi çeken nokta sap ta çok fazla aşınma var. Hiç yeni izlenimi vermiyor.Bu akşam denerim artık.
En Son Ne Aldınız ? - Turhan84 - 02/12/2015
Bizim durumumuzu açıklayan güzel bir örnek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 02/12/2015
@blueshadov ,güzel günlerde kullanın
fırça karton kutunun içinde serbest kaldığı için taşınma sırasında sürekli kutu kenarlarına çarparak sap hafifçe çiziliyor
Fırçayı bir naylon yada benzer kılıfa sarıp kutusuna yerleştirse sorun olmayacak
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Turkuvaz1 - 02/12/2015
Teşekkürler Onur Bey..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Emrahozlem - 02/12/2015
İstanbulda oturanlar vialand içerisindeki migrosta bu çelik tasları bulabilirler kenarından delinip SCUTTLE olarak kullanılabilir
En Son Ne Aldınız ? - Emrahozlem - 02/12/2015
tapatalkin gözünü seveyim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - blueshadov - 02/12/2015
(02/12/2015, Saat: 21:40)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @blueshadov ,güzel günlerde kullanın
fırça karton kutunun içinde serbest kaldığı için taşınma sırasında sürekli kutu kenarlarına çarparak sap hafifçe çiziliyor
Fırçayı bir naylon yada benzer kılıfa sarıp kutusuna yerleştirse sorun olmayacak
Teşekkür ler. Site nin ambalaj a önem vermediği sonucu çıkıyor. Fırça nin yeni olduğu kokusun dan da belli ama çizik ler sanki teşhir ürünü gibi gözüküyor. Yine de iyi fırça . Sap kaliteli . Almayi düşünene tavsiye ederim.
En Son Ne Aldınız ? - ynspektas - 02/12/2015
Plissoft sentetik
Nivea sensetive krem
Rimei
Zaza ( 1 )
Crystal şap
Rebul ice
Loccitane cade balm
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ihtilaf - 03/12/2015
(02/12/2015, Saat: 23:49)blueshadov Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ler. Site nin ambalaj a önem vermediği sonucu çıkıyor. Fırça nin yeni olduğu kokusun dan da belli ama çizik ler sanki teşhir ürünü gibi gözüküyor. Yine de iyi fırça . Sap kaliteli . Almayi düşünene tavsiye ederim.
Çizikler canınızı sıkıyorsa bu yöntemleri deneyebilirsiniz (karbonat,araba pastası yada diş macunu işe yarar )
http://blog.tamindir.com/telefon-ciziklerinden-kurtulmanin-yollari_5891/
not: bloğun yorumlarına baktım kimse memnun değil fakat fırça sapı gibi ürünlerde işe yaradığını görmüştüm
|