Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 15/04/2015
Çok teşekkürler komşum size de sıhhatler olsun. Orjinal Old Spice gerçekten de güzel bir koku, porselen şişe olduğundan çocukluğumdan ilk gençlik yıllarıma kadar amcalarımın vitrinde sakladığı ve dokunmamın yasak olduğu günler aklıma geliyor
(15/04/2015, Saat: 10:01)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum,old spice güzel gözüküyor,resim genel olarak her zamanki şıklığında..
Cvp: Günün Tıraşı - sertaç - 15/04/2015
Mühle R89 Grande
Personna
Morris & forndran 29 mm
Vulfix Sandalwood
Blue de Chanel Balm
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 15/04/2015
@Chinaski,kulak katili'nin kuyruk ''tail'' kısmı emsallarinden uzun mu ?
@sertaç,tıraş olunca USD zıplıyor ? Bıraktım artık FED,Moodys,Wallstreet takip etmeyi SOTD a bakıyorum @sertaç tıraş olduysa sorun var
Ustura jargonu da karışmış biraz
Cvp: Günün Tıraşı - Kerkenez - 15/04/2015
ev yapımı pre shave oil
semogue 1305
palmolive stick
bic sensitive
sir irisch moos
(15/04/2015, Saat: 10:29)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski,kulak katili'nin kuyruk ''tail'' kısmı emsallarinden uzun mu ?
@sertaç,tıraş olunca USD zıplıyor ? Bıraktım artık FED,Moodys,Wallstreet takip etmeyi SOTD a bakıyorum @sertaç tıraş olduysa sorun var
Kendimi tıraşa vurdum üstad
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 15/04/2015
@ihtilaf üstat bu tarz kuyruklara "Monkey Tail" deniyor biraz daha uzun kalıyor kuyruk kısmı, özellikle ağır usturalarda dengeye de yardımcı bir etken oluyor.
(15/04/2015, Saat: 10:42)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendimi tıraşa vurdum üstad
Dün kur zıplaması ve Garanti tıraşı vardı
Tıraş enstrümanlarına bakınca bugün çok agresif piyasa hareketleri beklemiyorum
Personna ve 89 BIST 100 de dengeyi
29 mm MF dolara olan güvensizliği
Sandal krem cesaretli fantastik kararlar almayı
Balm ise cesareti simgeliyor
Piyasa analizi böyle
(15/04/2015, Saat: 10:53)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dün kur zıplaması ve Garanti tıraşı vardı
Tıraş enstrümanlarına bakınca bugün çok agresif piyasa hareketleri beklemiyorum
Personna ve 89 BIST 100 de dengeyi
29 mm MF dolara olan güvensizliği
Sandal krem cesaretli fantastik kararlar almayı
Balm ise cesareti simgeliyor
Piyasa analizi böyle
Herşey oturuyor abi sadece Balm omuzumu yırttığımdan beri crossfit e gidemememin hüznünü yansıtıyor
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 15/04/2015
Osma sabunla bu ilk tıraşımdı. Bu güne kadar kullandığım bütün sabunlardan farklı. Koruyuculuğu nemlendirmesi ortalama bir his veriyor ama cilde sanki şap sürmüşsünüz gibi işe yarıyor. Oldukça ilginç bir sabun. Bir kaç denemeden sonra gözlemlerimi paylaşacağım.
|