Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 16/04/2015
(16/04/2015, Saat: 11:56)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıhhatler olsun cihan komşum, Plisson fırçanın uçları nickshavesin anlattığı gibi yumuşakmı yoksa abartılıyormu ?
Mehmet komşum. Kullandığım en yumuşak fırça hissini verdi harika bir fırça.
(16/04/2015, Saat: 17:59)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mehmet hocam, Cihan komşum da yorum yapacaktır gerçi, ben kendi gözlemimi söyleyim. Bir Loccitane dükkanında görme ve elleme fırsatım oldu. Böyle bir yumuşaklık yok gerçekten, pamuk gibi birşey Ben bu kadar yumuşak olabileceğini tahmin etmemiştim, bana göre değil diyerek de almadım. Tercih meselesi tabi..
Komşum L'Occitane'da satılandan biraz daha farklı ama knot sanırım aynı. His gerçekten de çok yumuşak ama dün Cade sabunu harika köpürttü. Sakalım sık ve sert ama cildim hassas bu nedenle pek yüzde köpürtme yapmam ama bu fırça ile bundan sonra hep yüzde köpürtme yapacağım.
Cvp: Günün Tıraşı - Aedan - 16/04/2015
(16/04/2015, Saat: 11:29)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Plisson fırça, Avene aftershave ve Laser jileti ilk defa kullandım. Plisson ve Avene gerçekten de muhteşem. Laser da beklediğimden iyi sonuç verdi.
Üstad avene'in aftershavini nereden aldınız?
Syg
Günün Tıraşı - Aleksey - 16/04/2015
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 16/04/2015
@Aleksey sıhhatler olsun, MdC'ye devam diyorsun?
Günün Tıraşı - Aleksey - 16/04/2015
(16/04/2015, Saat: 19:48)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Aleksey sıhhatler olsun, MdC'ye devam diyorsun?
Valla ustura sinavini gecti buyuk basariyla, bir kere daha saygimi kazandi. Usturayi da ozlemisim sayende cok keyifli bir tiras oldu. 4. tiras olmasina ragmen sikilmadim ayni sabundan ama yarin kendisiyle sezon finali yapacagiz.
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 16/04/2015
@Aleksey
Çok sade ve güzel bir fotoğraf olmuş. Ürünler bn kaliteliyim diyor
* Proraso Yeşil
* Omega ''Yüce Cüce'' 11047
* Filarmonica 12 Doble Temple
* 444 Balm
* Davidoff Cool Water
Bugün FikriMuhim'den Toni&Guy saç ürünleri pakedi geldi. Şansıma şampuan sağlam mentollü çıktı ferah ferah bir duş aldım. Sonrasında da bu ferahlık devam etsin istedim komple mentol günü yaptım kendime
Yüce cüce cidden enteresan bir fırça her kullanışımda o minyatür fırçadan böyle güzel köpük aldığıma şaşırıyorum fakat hassas cilde sahip kişilerin yüzde köpük yapmasını tavsiye etmem. İçindeki Pure Badger kıllar her ne kadar batıcı olmasada yüzde çizici bir karakter sergiliyorlar. Çizicilikten kasıt öyle can yakan veya rahatsız eden bir şey değil fakat fırça size kendini hissettiriyor.
Cvp: Günün Tıraşı - Kalfa - 16/04/2015
Strath komşum çok güzel görünüyor herşey sıhhatler olsun havalar da düzeldi artık tıraş keyifleri de artar iyice.Kışın tıraş olunca yüzüm donuyordu erteliyordum sürekli.
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 16/04/2015
@Straht sıhhatler olsun..
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 16/04/2015
@Kalfa
Teşekkürler Komşum. Bn yaz-kış soğuk suyla tıraş oluyorum komşum, cilt meselesi biraz.
@naayi
Teşekkürler komşum.
Cvp: Günün Tıraşı - Bruce - 16/04/2015
Ön Hazırlık: Duş
Fırça: Semogue 1305
Sabun: Arko
Tıraş Makinesi: Merkur Futur
Jilet: Bolzano Superinox
Tıraş Sonrası: Brut kolonya
Stresten kaynaklı cildimde kabarmalar oluşmuştu, hala çok iyi olduğunu söyleyemem. Karaciğer enzim değerlerini ölçtürdüm normal çıktı, can sıkan kısım hala keyifle tıraş olamıyorum
|