Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 18/04/2015
(18/04/2015, Saat: 16:32)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merkur Futur
Personna Blue
Mitchell's Wool Fat
Plisson Sentetik
Davidoff Cool Water Aftershave
Bu fotoğraf işini çözüyorsun sen komşum
Cvp: Günün Tıraşı - btoprak - 18/04/2015
(18/04/2015, Saat: 16:05)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim @btoprak üstadım
Bende de topu topu 4 kutu var. @ooppss bir sefer kullanıp atıyor , biz kullanmaya kiyamiyoruz. Zenginlik baska şey .
Cvp: Günün Tıraşı - Arif - 18/04/2015
Çok net değil ama nete yakın bir traş...
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 18/04/2015
@Arif
Sıhhatler olsun komşum. Omega 49, cella, progress ve perma sharp ile gayet net, kazanan bir takım var sahada Başarısızlık şansı yok diyebileceğimiz bir set.
Cvp: Günün Tıraşı - Arif - 18/04/2015
(18/04/2015, Saat: 18:11)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Arif
Sıhhatler olsun komşum. Omega 49, cella, progress ve perma sharp ile gayet net, kazanan bir takım var sahada Başarısızlık şansı yok diyebileceğimiz bir set. Aynen komşum ama benim boyun bölgesi çok sorunlu ondan bazen kadroda rotasyona gidiyorum
Cvp: Günün Tıraşı - ooppss - 19/04/2015
(18/04/2015, Saat: 16:05)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim @btoprak üstadım
Bende de topu topu 4 kutu var. @ooppss bir sefer kullanıp atıyor , biz kullanmaya kiyamiyoruz. Zenginlik baska şey sıhhatler olsun hocam, polsilver stoğunu paylaşırız sıkıntı yok
kullan-at kendimi zengin hissettiriyor, bir jileti 5-10 defa kullanabilecek olsam şansımı kartuşda denemeye devam ederdim, onlar daha dayanıklı en azından
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 19/04/2015
Sabahki tıraşım;
I coloniali mango sbaun;
Semogue 1305;
Merkur 34C;
Polsilver;
Tabac Balm
Merkuru çok sevdim,gerçekten mild bir alet ama lokal kanama yapmak için zorlamak gerekiyor,çok affedici. Şu an diğerlerini satmak zorunda kalsam sanırım merkuru elimde tutmak için çabalardım. Tabi böyle mild aletle tıraş olunca gillette slim ile 9. ayardaki tıraşların yüzü nasıl yorduğunu da anlamış oldum. Bakalım R 41 ile nasıl olacak
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 19/04/2015
(19/04/2015, Saat: 00:51)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıhhatler olsun hocam, polsilver stoğunu paylaşırız sıkıntı yok
kullan-at kendimi zengin hissettiriyor, bir jileti 5-10 defa kullanabilecek olsam şansımı kartuşda denemeye devam ederdim, onlar daha dayanıklı en azından
Müsrif arkadaşlar var aramızda
Oysa bir kullan at kartusu bile torunlara bırakanlar varken
Cvp: Günün Tıraşı - ihtilaf - 19/04/2015
(19/04/2015, Saat: 01:05)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sabahki tıraşım;
I coloniali mango sbaun;
Semogue 1305;
Merkur 34C;
Polsilver;
Tabac Balm
Merkuru çok sevdim,gerçekten mild bir alet ama lokal kanama yapmak için zorlamak gerekiyor,çok affedici. Şu an diğerlerini satmak zorunda kalsam sanırım merkuru elimde tutmak için çabalardım. Tabi böyle mild aletle tıraş olunca gillette slim ile 9. ayardaki tıraşların yüzü nasıl yorduğunu da anlamış oldum. Bakalım R 41 ile nasıl olacak
Sihhatler olsun
Yeni literatür ortaya çıkıyor "lokal kanama " "affedici alet "
Sanırsın cerrahlar makale yaziyor :~)
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 19/04/2015
(19/04/2015, Saat: 01:09)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sihhatler olsun
Yeni literatür ortaya çıkıyor "lokal kanama " "affedici alet "
Sanırsın cerrahlar makale yaziyor :~)
Komşum daha önce öyle bir yorum yapılmıştı ben onların yalancısıyım
|