Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 20/04/2015
@Straht hocam aslında buna boynuz sap da olurmuş ama bu ağacın ilginç derecede güzel bir deseni var ve kendine özgü bir kokusu var
Cvp: Günün Tıraşı - sertaç - 20/04/2015
(20/04/2015, Saat: 10:15)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sertaç hocam sıhhatler olsun Vergulde kullananların olması sevindirdi beni, forumda seveni varmış. Üzerine Creed ise çok klas olmuş.
Teşekkürler üstadım sizede sıhhatler olsun Vergulde ve Aventusu nedense yakıştırdım ben belkide logolarından kaynaklıdır
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 20/04/2015
Akşamki tıraşım
EJ Sabun
polsilver jilet (4. kullanım)
Merkur 34C
Omega Fırça
Zaza şap
Bepanthol losyon
Günün Tıraşı - Seryoga434 - 20/04/2015
(20/04/2015, Saat: 10:02)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
- Truefitt & Hill Authentic No:10 krem
- Custom TGN finest fırça
- Thiers Issard 69 'Wolf and Sheep' ustura
- Wilkinson Classic AS
- The Real Shaving balm
Thiers Issard 'ın eski üretimlerinden temiz bir tane bulmak kolay değil. Seryoga434 komşuma teşekkür ediyorum. Herkese iyi haftalar.
sıhhatler olsun kardeşim güzel günlerde kullan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
RE: Cvp: Günün Tıraşı - connoisseur - 20/04/2015
(20/04/2015, Saat: 10:23)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Straht hocam aslında buna boynuz sap da olurmuş ama bu ağacın ilginç derecede güzel bir deseni var ve kendine özgü bir kokusu var Yilan agacindan tespih de yapiliyor, islemesi zor ve ucuz bir cins agac degil
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 20/04/2015
(20/04/2015, Saat: 10:38)connoisseur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yilan agacindan tespih de yapiliyor, islemesi zor ve ucuz bir cins agac degil
Şimdi fiyat bakıyorum komşum, 20-30 liraya bir plaka alınabiliyor gibi. İşlemesi zor olabilir ama herhalde testere ile kaba taslak bir sap şekli kesip sonra zımpara ile şekillendirmek çok zor olmasa gerek ne de olsa işleme falan yapılmayacak. Morgül ağacı diye bir şey de buldum o da güzel gibi.
Cvp: Günün Tıraşı - connoisseur - 20/04/2015
Net fiyatini bilemiyorum ama bana ucuz geldi, asil kokeni guney afrika. Herhangi bir sap yapimina uygun oldugu icin usturada da kullanilabilir bence. Ben elimdeki tespihe az bir fiyat odememistim zamaninda
(20/04/2015, Saat: 10:48)connoisseur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Net fiyatini bilemiyorum ama bana ucuz geldi, asil kokeni guney afrika. Herhangi bir sap yapimina uygun oldugu icin usturada da kullanilabilir bence. Ben elimdeki tespihe az bir fiyat odememistim zamaninda
Komşum ağaç çok güzel bir ağaç, tesbih işlemesi zor olduğu için işçilik daha yüksek oluyordur bence. Sizin tesbih o yüzden biraz tuzlu olmuş olabilir
Cvp: Günün Tıraşı - Eskiuyebyr - 20/04/2015
Progress
Polsilver
Semogue Soc
De Vergulde Hand extra fris
Zaza şap
De Vergulde Hand Balsam
@Chinaski üstada selam olsun
@bayercy kardeşim sıhhatler olsun
|