Cvp: Günün Tıraşı - kethuda57 - 21/04/2015
(21/04/2015, Saat: 00:38)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güle güle kullanın, aynı seti ben de kullanıyorum. şişeler plastik bilginiz olsun
Teşekkür ederim ooppss üstadım plastiktir diye tahmin ediyordum yanılmamışım demek ki
Brutun kokusunu koklayınca çok mutlu hissediyorum kendimi, kokusu plastik olduğunu unutturur
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 21/04/2015
Rus jileti denemelerime devam ediyorum. Bugün Rapira Platinum Lux ile tıraş oldum. Çok konforlu bir Jilet ama belki de fazla konforlu. Zira hiç de keskin değil. Sinekkaydı bir tıraş almak için bastırma ihtiyacı hissediyorsunuz. Bastırmazsanız da çok yakın bir tıraş olmuyor. Bir de usturada denemek lazım.
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 21/04/2015
(20/04/2015, Saat: 23:53)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: naayi üstadım , bu fırça pek açılmıyor yüzde , omurgası yüksek Aynen bazı fırçalardakı "mob" gibi yüzde açılma olayı bunda hiç yok. Porsuk Fırça Tavsiyesi başlığında da konuşulmuştu bazı detaylar, @onur98'ın bahsettiği gibi bir Silvertip değil
Bir süre sadece bu fırçayı kullanmayı düşünüyorum, özellikle bahsedilen sürekli yüzde köpürtme sonucunda batma/tahriş olayı oluşuyor mu gözlemlemek istiyorum. Ben ilk iki tıraşımda hiç rahatsızlık hissetmedim, ama cilt yapısıyla çok ilgili bir durum muhtemelen.
R41 + Feather kombinin de bende sorun yaratmaması "kösele cilde" doğru hızlı adımlarla ilerlediğimi düşündürmeye başladı beni
Cvp: Günün Tıraşı - naayi - 21/04/2015
(21/04/2015, Saat: 00:05)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Etrafında su ve köpüğü görünce merak ettim. Bu şekilde altına su dolacak şekilde bırakmak sabuna pek iyi gelmiyor. Zaten bu nedenle genelde rendeleme vs. metotlarla kaba basıyoruz.
Tavsiye için teşekkürler, ben bir zararı olmaz diye düşünüyordum açıkçası. Hatta elimdeki bir tane refill üzerinde (hangisi olduğunu hatırlamıyorum) "yerleştirmeden once kabın altına bir miktar su damlatın" dediğini okumuştum, o yüzden bu şekilde bıraktım.
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 21/04/2015
(21/04/2015, Saat: 13:37)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tavsiye için teşekkürler, ben bir zararı olmaz diye düşünüyordum açıkçası. Hatta elimdeki bir tane refill üzerinde (hangisi olduğunu hatırlamıyorum) "yerleştirmeden once kabın altına bir miktar su damlatın" dediğini okumuştum, o yüzden bu şekilde bıraktım.
O yazdıkları kendi kabı için geçerli. Kendi kabıyla sabun arasında 1mm nin altında bir boşluk kaldığı için az miktarda suyla veya bir iki köpürtmeyle o boşluk dolup sabun kaba oturuyor.
Cvp: Günün Tıraşı - sertaç - 21/04/2015
Merkur 34c HD
Perma
Musgo Krem
MF Stubby 2
GP Scuttle
Guerlain Homme AS Gel
Cvp: Günün Tıraşı - candova - 21/04/2015
(21/04/2015, Saat: 23:13)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merkur 34c HD
Perma
Musgo Krem
MF Stubby 2
GP Scuttle
Guerlain Homme AS Gel
sıhhatler olsun @sertaç
Cvp: Günün Tıraşı - sertaç - 21/04/2015
(21/04/2015, Saat: 23:17)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıhhatler olsun @sertaç
Teşekkür ederim abi
Cvp: Günün Tıraşı - kethuda57 - 21/04/2015
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 22/04/2015
* Vergulde Hand
* Omega 10051
* Geneva Cutlery Co.
* Nivea Losyon
Günün değil gecenin tıraşı oldu biraz. Vergulde Hand'e fazla yüklenmişim, köpük olarak fena değilmiş aslında. Bugün Omega ile iyice delince sabunu güzel bir köpük elde ettim. Fakat kokusunu hala beğenemedim Sabun formunda yer temizleme deterjanı köpük formunda ise klasik tüp tıraş köpüğü gibi bir kokusu var. Sevenlere mutlu beraberlikler diliyorum
|