Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ckeskin - 29/12/2015
Dün nişanlım ülkesinden döndü. Dönerken de TVB'den bir kaç kişi yaptığımız toplu siparişi getirdi.
Bunlar da benim elimde kalacaklar / benim kullanacaklarım.
Özellikle D.R. Harris'in sınırlı sayıda ürettiği Arlington sabununa uzun süredir gözümü dikmiştim. O beni çok sevindirdi.
Bunları da Paolo hediye göndermiş. 3 tester ve 2 plastik shavette.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - naayi - 29/12/2015
@neoromancer hayırlı olsun, tam bir renk cümbüşü
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Saltuk - 29/12/2015
@cihankeskin hayirli olsun o usturalar tek kullanimlik sanirim bana da gondermisti hic fena degiller
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - recklesstr - 29/12/2015
Güzel günlerde kullanın komşular, harika ürünler hepsi
(28/12/2015, Saat: 14:44)Turkuvaz1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güle Güle kullanın komşum bende wilkiyi merak ettim Teşekkürler komşum ancak cevap yazabildim hakkını helal et. İngiliz Wilki güncel üretime göre daha keskin ve daha komforlu geldi ama tabiki astra mavi komforunu aramamak gerek bence
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - ozgun41 - 29/12/2015
@cihankeskin hayirli olsun iyi gunlerde kullanin. yanlis hatirlamiyorsam alimlari durdurup tuketmeye baslayacaktin
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - mavi - 29/12/2015
@cihankeskin güle güle kullanın.
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - neoromancer - 29/12/2015
(29/12/2015, Saat: 21:31)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer keyifle kullanmaniz dilegiyle...
sotd fotolariniz gibi
"en son ne aldim" fotolari da dolu dolu , kalabalik bir poz olmus Saolasin Komşum..fotoğrafı rastgele çekmeyi sevmiyorum illa bir özellik olsun derdindeyim bu fotoda sabah güneşini yakalamak adına 7 de çekildi
bu arada o ''Kalabalık'' da tanıdık yüzlere rastladınız değilmi...yılın son Kumanyası olduğundan biras özel olsun istedim
(29/12/2015, Saat: 22:04)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer hayırlı olsun, tam bir renk cümbüşü
eywallah komşum...umarım beğenmişsinizdir
(29/12/2015, Saat: 20:19)ayha-al Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @neoromancer goruntu harika, gule gule kullanin
Teşekkürler komşum ...daha güzelleri sizlerin olsun..
Cvp: En Son Ne Aldınız ? - Chinaski - 30/12/2015
Kız arkadaşım yeni yıl için hediye paketi yapmış, sevdiğimi bildiği için de içine Nivea Silver Protect koymuş sağolsun. Geleneksel tıraşa ilk başladığım dönemlerde almıştım ve çok sevmiştim, o günleri yaşattı bana uzun bir aradan sonra
|