Cvp: Günün Tıraşı - ynspektas - 27/04/2015
Proraso mentollü sabun
Proraso pre_ shave krem ( çay özlü)
Ej ed89L
Permasharp (1)
Zaza şap
444 balm
Tahrişsiz rahat tıraş oldu, fakat 444 BALSAM cildimde hafif yapışkan bir katman bıraktı çok sürmememe rağmen, rahatsız etmedi ama ilginç..
Cvp: Günün Tıraşı - ferhat1905 - 27/04/2015
(27/04/2015, Saat: 11:43)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun,ben de haftanın bir günü sabah tıraşı oluyorum ve yarım saat erken kalkıyorum yoksa yetişmiyor maalesef. Acele edeceğim diye tahriş olursa,kanı durdur vs derken daha fazla zaman geçiyor. O bakımdan gece tıraşı daha garanti gibi Haklısın ts9funk hocam. Aslında gece tıraşı oluyorum bu durumu yaşamamak için.
Hatta dün gece her şeyi hazırlamıştım. Bir ara salona dönmüştüm ki yorgunluktan uyuya kalmışım.
En iyisi gece rahat rahatü, keyfine vararak tıraş olmak. Zevki de başka oluyor.
Cvp: Günün Tıraşı - ynspektas - 27/04/2015
Gece tıraş olmayı çok tavsiye etmiyorlar, kıl kökleri sabaha kadar yastığa sürtünmeden dolayı hassaslaşıyormuş, ben hiç olmadım, olanlar buna benzer bir durum yaşadı mı hiç?
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 27/04/2015
SE Jilet denemelerinde sondan bir önceki jilete geldik arkadaşlar. Treet SE jilet GEM PTFE ile oldukça benziyor. Yine de GEM PTFE'nin daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Elimdeki iki inceleme olan SE jilet ve Rus Jiletleri karşılaştırması bir bitse çok memnun olacağım. Resmen zoraki 3017 yapıyorum
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 27/04/2015
(27/04/2015, Saat: 12:05)ynspektas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gece tıraş olmayı çok tavsiye etmiyorlar, kıl kökleri sabaha kadar yastığa sürtünmeden dolayı hassaslaşıyormuş, ben hiç olmadım, olanlar buna benzer bir durum yaşadı mı hiç?
Ben genelde hafta içi 2 gün akşam tıraşı oluyorum,yani tıraş olup yatmıyorum hemen dolayısıyla böyle bir durumla karşılaşmadım. Kıl dönmesi olur diyorlar genelde..
Cvp: Günün Tıraşı - ckeskin - 27/04/2015
Ben de hep gece tıraşı oluyorum ama kıl dönmesi sorunu yaşamadım henüz.
Cvp: Günün Tıraşı - ferhat1905 - 27/04/2015
(27/04/2015, Saat: 12:14)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de hep gece tıraşı oluyorum ama kıl dönmesi sorunu yaşamadım henüz.
Aynı şekilde ben de herhangi bir sorun yaşamadım.
Cvp: Günün Tıraşı - Straht - 27/04/2015
PannaCremaya her kullanımda tekrar tekrar vuruluyorum. 30 saniye yükleme, 1 dakika civarı köpürtme üstüne 2 perde tıraş artı ufak rötuşlardan kalan köpük bu kadar
[img][/img]
* PannaCrema - Namaste
* T&H Medium Super Badger
* Geneva Cutlery Co.
* Ev yapımı Greyfurt Losyon
Cvp: Günün Tıraşı - ts9funk - 27/04/2015
@Strath komşum sıhhatler olsun ,fotoğraf her zaman ki gibi çok şık.
Cvp: Günün Tıraşı - Chinaski - 27/04/2015
(27/04/2015, Saat: 16:41)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: PannaCremaya her kullanımda tekrar tekrar vuruluyorum. 30 saniye yükleme, 1 dakika civarı köpürtme üstüne 2 perde tıraş artı ufak rötuşlardan kalan köpük bu kadar
[img][/img]
* PannaCrema - Namaste
* T&H Medium Super Badger
* Geneva Cutlery Co.
* Ev yapımı Greyfurt Losyon
Fotoğraf çok nostaljik olmuş kaptanım Sıhhatler olsun.
|