Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLİ TIRAŞ ALETLERİ (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Tek Parçalı Tıraş Aletleri (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Konu Başlığı: Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable (/showthread.php?tid=315) |
Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - BigHillMe - 14/06/2012 3 orjınal 1 rus replıka aynısından elımde olmasaydı kımseye kaptırmazdım hayırlı olsun hocam cok memnun kalacaksınız super fıyatdan aldınız Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - ihtilaf - 14/06/2012 (14/06/2012, Saat: 01:42)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 orjınal 1 rus replıka aynısından elımde olmasaydı kımseye kaptırmazdım teşekkürler,eksik tıraş aletimi bulmuş gibi hissettim hem tto hemde ayarlı istiyordum.şimdi bu arkadaşa bir ikiz bulmak lazım, kısmet Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - BigHillMe - 14/06/2012 (14/06/2012, Saat: 01:54)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(14/06/2012, Saat: 01:42)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 orjınal 1 rus replıka aynısından elımde olmasaydı kımseye kaptırmazdım sadece sizin degil herkesin eksiği adjustable bir gillette olmazsa olmaz o varsa gerisi teferruat onca aletim var gunluk aletim bunlar daha iyisini bulunca degistireceğim diyorum ama olmuyor daha iyisi henuz karşıma çıkmadı Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - ihtilaf - 14/06/2012 o yıllarda yaşasaydım gillette ne yapsa alırdım.o dönemi sindire sindire yaşardım.zaman daha yavaş , insanların yüzleri daha parlak ve jiletletler daha keskindi Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - ahpaka - 14/06/2012 herkese merhabalar.ben de ebayden Gillette Adjustable Black modelinden aldım.fakat kullanmaya çekiniyorum.zefiran solüsyonunun içinde beklettim.yine de tam olarak steril olduğundan emin olamıyorum.acaba diyorum bu aleti düdüklü tencerede 5-10 dak. buharda bekletsem,alet boşa çıkarmı? yardımcı olursanız sevinirim. Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - BigHillMe - 14/06/2012 (14/06/2012, Saat: 02:08)ahpaka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: herkese merhabalar.ben de ebayden Gillette Adjustable Black modelinden aldım.fakat kullanmaya çekiniyorum.zefiran solüsyonunun içinde beklettim.yine de tam olarak steril olduğundan emin olamıyorum.acaba diyorum bu aleti düdüklü tencerede 5-10 dak. buharda bekletsem,alet boşa çıkarmı? yardımcı olursanız sevinirim. plastik aksam kendini kaybedecektir sonucta duduklu tencere = buhar buhar = 100 derece ustunde sıcaklık ben olsam yapmazdım bırkez buharda fatboy kutusu erttım ben yandım kımse yanmasın Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - eggman - 14/06/2012 (14/06/2012, Saat: 01:22)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(13/06/2012, Saat: 23:17)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Söyledik paylaşımda bulunduk alanda aldım der canım gizlimiz saklımız yok Üstadlık bir yanımız yok hocam Güzel fiyata aldınız hayırlı olsun Keyifli tıraşlar. Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - ihtilaf - 14/06/2012 (14/06/2012, Saat: 03:03)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(14/06/2012, Saat: 01:22)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(13/06/2012, Saat: 23:17)eggman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Söyledik paylaşımda bulunduk alanda aldım der canım gizlimiz saklımız yok teşekkürler şimdi bu elemana ebay den çete kurmaya çalışıyorum mr.fatboy miss. slim Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - blaster - 14/06/2012 Dün kartımın kesim günüydü. Sabahı bekledim ama bana kısmet olmamış. Hayırlı olsun. Ben de şimdi Barley sipariş ettim. Gillette Adjustable Black Long Handle / Super Adjustable - linguist - 14/06/2012 (14/06/2012, Saat: 02:08)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o yıllarda yaşasaydım gillette ne yapsa alırdım.o dönemi sindire sindire yaşardım.zaman daha yavaş , insanların yüzleri daha parlak ve jiletletler daha keskindi bakiniz ediz hun filmleri eski halit kivanc orhan boran programlari. gecen hafta ediz hun'un konferansindaydim adam hala eskisi gibi |