Derby extra jilet - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: JİLETLER (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Forum: Çift Taraflı Yaprak Jiletler (Double Edge) (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=32) +--- Konu Başlığı: Derby extra jilet (/showthread.php?tid=64) |
Derby extra jilet - emiriko - 10/07/2012 (10/07/2012, Saat: 13:06)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ej 89 mild skalasının sonunda bir alet,hatta tatlı bir agresifliği diyenler ve agresif diyenlerde var,bana kalırsa agresif skalanın başında Katiliyorum ama R41 gibi birsey denedikten sonra ej89 gercekten "safety" jileti hissettirmedi bana ve guzel kesti beni cok memnun etti. İlk basta bu aleti almis olsaydim baska sifir alet almazdim herhalde Derby extra jilet - emiriko - 11/07/2012 Biraz once yine dunku gibi on hazirliksiz yuzume sadece fume sabunu kopurterek surdum ve tiras oldum. Begendim ben bu jileti rapira ve sharktan memnun kalamadiktan sonra bu guzel bir opsiyin oldu. Evet keskin degil hatta kesmiyor bile ama iki defa yukaridan asagiya dogru kesince evvelden memnun oldugun kartuslu aletlerin performansini aldim (tabi burda kastim ilk gunku kartus performansi degil belli bir sure kullanilmis kartus performansi) Astrayi cok seviyordum ama sirf o yapistiricisi ile her defa ugrasmak deli ediyor adami. On hazirliksiz tirasta affetmiyor kesiyor derken derby tum onyargilarimi kirdi bakalim derby'nin tas sabunundan cikan derbynin paketi bitsin her jilette ayni performansi bulursam 100lugunu alirim. Kartusculara duyurulur, sans verin bu jilete Derby extra jilet - papazerigi - 11/07/2012 bi derbysever daha geldi (11/07/2012, Saat: 20:18)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biraz once yine dunku gibi on hazirliksiz yuzume sadece fume sabunu kopurterek surdum ve tiras oldum. Begendim ben bu jileti rapira ve sharktan memnun kalamadiktan sonra bu guzel bir opsiyin oldu. Evet keskin degil hatta kesmiyor bile ama iki defa yukaridan asagiya dogru kesince evvelden memnun oldugun kartuslu aletlerin performansini aldim (tabi burda kastim ilk gunku kartus performansi degil belli bir sure kullanilmis kartus performansi) Astrayi cok seviyordum ama sirf o yapistiricisi ile her defa ugrasmak deli ediyor adami. On hazirliksiz tirasta affetmiyor kesiyor derken derby tum onyargilarimi kirdi bakalim derby'nin tas sabunundan cikan derbynin paketi bitsin her jilette ayni performansi bulursam 100lugunu alirim. Derby extra jilet - ihtilaf - 11/07/2012 makine fatboy jilet derby hadiiiiii hayırlı tıraşlar (11/07/2012, Saat: 22:02)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bi derbysever daha geldi Derby extra jilet - emiriko - 12/07/2012 Makine de ej89 hocam ikisi sahane geldi bana bildiginiz kartuslu performansi. Her ikisininde kulubu varsa yazin Derby extra jilet - papazerigi - 12/07/2012 EJyi beğenen çok ama bu forumda Derby beğenen sayılı kişilerdeniz (12/07/2012, Saat: 00:33)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Makine de ej89 hocam ikisi sahane geldi bana bildiginiz kartuslu performansi. Her ikisininde kulubu varsa yazin Derby extra jilet - emiriko - 12/07/2012 Turk isi bir urunu begendigime ben seviniyorum. Fumeyi de begeniyorum. İc pazarin gelismesi icin sahsim adina guzel gelisme (12/07/2012, Saat: 00:35)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EJyi beğenen çok ama bu forumda Derby beğenen sayılı kişilerdeniz Derby extra jilet - bjk1903fc - 24/08/2012 bu jilette var bir keramet, bir jileti kör testere diğer jileti süper ötesi, bu sabah kendisine görev verdim beni felaket şaşırttı, astradan bile keyifli tıraş sağladı bana, 2 günlük sakalımda hiç zorlanmadı, geçen seferde tıraşı yarıda bırakmıştım. Derby extra jilet - ihtilaf - 28/08/2012 Feather popular ve Perma sharp ile yangin yeri dıyorsanız 89 ve futur yorumlarınız dramatik olacak Saygılarımla Derby extra jilet - ihtilaf - 28/08/2012 Günün tıraşında yeni ürünler deneyenlerde ve bilinçli deneyenler biraz tahris bekler Makine ve jilet deneyenler tahris olur normaldir Sürekli rutin setup ı kullanalar tahriş olmaz Günün tıraşını okurum benimde yorumlarım var |